Sensoor - Dag en nacht een luisterend oor

Wil je praten? Sensoor luistert 

Soms wil je praten over verdriet, zorgen of problemen, maar is het moeilijk om een luisterend oor te vinden bij iemand uit je omgeving. Of je zoekt juist naar iemand die jou niet persoonlijk kent. Bij Sensoor de Landelijke Luisterlijn kun je dag en nacht, anoniem terecht voor een goed gesprek. Jouw verhaal staat bij Sensoor centraal.

Bel, chat of mail

Of je nu belt, chat of mailt, de vrijwilligers van Sensoor hebben aandacht voor je en denken met je mee. Onze telefonische luisterlijn is 24 uur per dag bereikbaar: 0900-0767 (5 ct. p/m). Lokale nummers vind je op www.sensoor.nl. Het lokale nummer voor Eindhoven is 040 -212 55 66.
Je kunt ook op elk moment mailen via het beveiligde e-mailsysteem. Chatten kan elke dag tussen 10.00 en 22.00 uur. Meer informatie over chatten en mailen vind je op www.sensoor.nl

Sensoor de Landelijke Luisterlijn

Sensoor biedt in het hele land anonieme hulp op afstand. Onze 1.200 vrijwilligers worden opgeleid en begeleid door beroepskrachten. Sensoor wordt gefinancierd door het Ministerie van VWS en ontvangt daarnaast donaties.


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • Telefoon: Voor een luisterend oor en een goed gesprek per telefoon, 24/7
  • Chat: Voor een luisterend oor en een goed gesprek via chat.
  • E-mail: Mail jouw verhaal. Sensoor leest en reageert zorgvuldig.

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

De vereniging Ledenservice ZuidZorg is een autonome ledenorganisatie met een belangrijke verwevenheid met de Stichting ZuidZorg (1e-lijns thuiszorg). Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.
Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen. Tevens zet de vereniging zich al belangenbehartiger voor haar leden in.