Magazine Zuid&ZO #2

Geef uw e-mailadres door aan Ledenservice ZuidZorg!
Met uw e-mailadres krijgt u toegang tot uw persoonlijke digitale Ledenportaal, waar u uw gegevens kunt inzien en wijzigen. Daarnaast versturen wij maandelijks een digitale nieuwsbrief naar leden die daar interesse in hebben. Zo blijft u altijd op de hoogte!
Bezoek de pagina

Dagtocht 11 maart 2020: Anastasia
Op woensdag 11 maart 2020 organiseert Ledenservice ZuidZorg een geheel verzorgde dagtocht naar Anastasia de Musical. Ga op mee met onze dagtocht naar het AFAS circustheater in Scheveningen en ervaar de nieuwe musical Anastasia!
Bezoek de pagina

Dagtocht 23 april 2020: Tour van de Vrijheid
Deze dag staat in het teken van onze vrijheid. Gaat u mee? Via uw opstapplaats rijden we naar Millingen aan de Rijn voor een heerlijk kopje koffie of thee met gebak. Met onze gids Mieke gaan we een prachte route rijden die in het teken staat van onze vrijheid.
Bezoek de pagina

Antwoordformulier Puzzel Zuid&ZO #2
U heeft alle woorden gevonden in de woordzoeker! Er blijft een aantal letters over. Dit is het antwoord! Ga van boven naar beneden, van links naar rechts, alle letters na. Vul uw antwoord in en maak kans op twee bossen bloemen: een voor uzelf en een om weg te geven.
Bezoek de pagina

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

De vereniging Ledenservice ZuidZorg is een autonome ledenorganisatie met een belangrijke verwevenheid met de Stichting ZuidZorg (1e-lijns thuiszorg). Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.
Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen. Tevens zet de vereniging zich al belangenbehartiger voor haar leden in.