Magazine Zuid&ZO | september 2021

Activiteiten
Stap voor stap kunnen we weer wat meer activiteiten organiseren. Het bezoek aan deze activiteiten is voor u als lid gratis; vergeet u van tevoren niet aan te melden.
Bekijk hier het overzicht van activiteiten.

Doe mee met de puzzel!
Heeft u alle woorden gevonden in de woordzoeker? Noteer van boven naar beneden, van links naar rechts alle overgebleven letters. Dat is uw antwoord! Vul het antwoord in vóór 15 november 2021 en maak kans op één van de tien boekenbonnen t.w.v. 25 euro. De winnaars krijgen van ons bericht. Ga hier naar de pagina.

Altijd op de hoogte
Het magazine Zuid&ZO verschijnt een paar keer per jaar. Wilt u tussendoor altijd op de hoogte blijven van de laatste ledenacties, nieuwtjes en meer? Meld u dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief!
Klik hier om u aan te melden.

Ledenservice ZuidZorg Voordeelshop
Met trots presenteren we onze Ledenservice ZuidZorg Voordeelshop. Als lid krijgt u hier heel veel leuke kortingen die flink oplopen! Kiest u ervoor om er op uit te gaan of thuis iets te ondernemen? Of passen de aanbiedingen om gezond & fit te blijven of heerlijk te eten beter bij u? Meld u snel aan. Ga hier naar de Voordeelshop.

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.