Magazine Zuid&Zo | Juni 2024

Ledenvoordeel bij Brabantsedag in Heeze
Op zondag 25 augustus 2024 trekken zestien huizenhoge theaterdecors en tweeduizend acteurs door het centrum van het Brabantse Heeze. Als lid van de Ledenservice betaal je slechts € 7,50 per persoon (reguliere entreeprijs: € 12,50). Vraag hier je kortingscode aan en bestel je tickets.

Activiteitenagenda
Er staat weer allerlei leuks op de agenda! Bezoek een informatieve workshop, ga mee op dagtocht of een excursie in de regio op eigen gelegenheid. Ook hebben we weer mooie wandelingen in de regio! Alle activiteiten vinden plaats in de regio en zijn voor al onze leden toegankelijk. Klik hier voor het complete overzicht.

Altijd op de hoogte
Het magazine Zuid&Zo verschijnt viermaal per jaar. Wil je tussendoor altijd op de hoogte blijven van de laatste ledenacties, nieuwtjes en meer? Meld je dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief! Klik hier om je aan te melden.

Doe mee met de puzzel!
Heb je alle woorden gevonden in de woordzoeker? Noteer van boven naar beneden, van links naar rechts alle overgebleven letters. Dat is het antwoord! Vul het antwoord in vóór 1 augustus 2024 en maak kans op één van de 5x 2 toegangstickets voor ZooParc Overloon. De winnaars krijgen van ons bericht. Ga hier naar de pagina.

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.