Magazine Zuid&Zo | november 2022

Nieuwjaarsconcert met Ooh My Soul op 19 januari 2023
Het nieuwe jaar staat voor de deur en dat willen we graag met u vieren. U bent van harte welkom op ons exclusieve Nieuwjaarsconcert met Ooh My Soul. De toegang is voor leden helemaal gratis! Deze authentieke ‘60s soulband speelt uitsluitend soulmuziek uit 1960 tot en met 1969. Wat een muzikale parels zijn er in die tijd gemaakt! Deze 10-koppige band speelt de beste soulhits van onder andere Aretha Franklin, James Brown en Etta James. Met een bezetting van bas, drums, gitaar, toetsen, saxofoons en trompetten wordt dit een waar feest in Theater de Schalm. Lees verder en meld u aan.

Activiteitenagenda
Er staat weer allerlei leuks op de agenda! Onze activiteitenagenda is gevuld tot eind maart 2023. Ga mee op routewandeling of naar een dagtocht, kies voor een creatieve workshop of juist voor een informatieve sessie. Alle activiteiten vinden plaats in de regio en zijn voor al onze leden toegankelijk. Klik hier voor het complete overzicht.

Doe mee met de puzzel!
Heeft u alle woorden gevonden in de woordzoeker? Noteer van boven naar beneden, van links naar rechts alle overgebleven letters. Dat is uw antwoord! Vul het antwoord in vóór 1 februari 2023 en maak kans op één van de 25 cadeaubonnen. De winnaars krijgen van ons bericht. Ga hier naar de pagina.

Altijd op de hoogte
Het magazine Zuid&Zo verschijnt een paar keer per jaar. Wilt u tussendoor altijd op de hoogte blijven van de laatste ledenacties, nieuwtjes en meer? Meld u dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief! Klik hier om u aan te melden.

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.