Magazine Zuid&ZO | december 2020

"De decembermaand is vaak een tijd van gezelligheid. Dit jaar zal het er misschien net wat anders uit gaan zien dan normaal. Het echt 'samen zijn' is niet vanzelfsprekend. Gelukkig kunnen we er nog altijd wel 'voor elkaar zijn'. We wensen u dan ook een fijne tijd toe." - Hermien Bakker, voorzitter bestuur Ledenservice ZuidZorg

Doe mee met de puzzel!
Heeft u alle woorden gevonden in de woordzoeker? Noteer van boven naar beneden, van links naar rechts alle overgebleven letters. Dat is uw antwoord! Vul het antwoord in vóór 5 januari 2021 en maak kans op één van de 25 Keurslager cadeaukaarten. De winnaars krijgen van ons bericht. Ga hier naar de pagina.

We geven een kunstwerkje cadeau
Ledenservice ZuidZorg geeft graag een paar kunstwerkjes van Carla weg. Bent u of kent u iemand die wat geluk verdient? Laat het ons vóór 5 januari 2021 weten. Uit de inzendingen selecteren wij 3 personen die wij willen verblijden met een uniek Gelukskoekje van keramiek ter waarde van 40 euro. Ga hier naar de pagina.

Ledenservice ZuidZorg Voordeelshop
Met trots presenteren we onze Ledenservice ZuidZorg Voordeelshop. Als lid krijgt u hier heel veel leuke kortingen die flink oplopen! Kiest u ervoor om er op uit te gaan of thuis iets te ondernemen? Of passen de aanbiedingen om gezond & fit te blijven of heerlijk te eten beter bij u? Meld u snel aan. Ga hier naar de pagina.

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.