Magazine Zuid&ZO | Zomer 2020

Aan het woord
"Begin 2020 hadden we een mooi jaar in gedachten voor Ledenservice ZuidZorg. Een jaar waarvoor we als vereniging volop plannen hadden gemaakt voor onze leden met mooie momenten om elkaar te ontmoeten. Helaas nam het jaar een onverwachte wending. De uitbraak van het coronavirus heeft veel impact. Op de samenleving en misschien ook op u persoonlijk. We leven mee met iedereen die op een of andere manier door het coronavirus is geraakt. We hopen dat we u als Ledenservice ZuidZorg toch wat kleine lichtpuntjes kunnen bezorgen." - Hermien Bakker, voorzitter

Puzzel Zuid&ZO: Doe mee en win!
In deze editie kunt u ook weer puzzelen! Dit keer kunt u uw hersens kraken met een filippine puzzel. Bent u al bezig geweest, of heeft u alle woorden al kunnen invullen? Noteer dan van boven naar beneden de letters uit de grijze kolom. Dat is uw antwoord! Geef het antwoord door vóór 17 augustus 2020 en maak kans op één van de tien verrassingspakketten.
Ga hier naar het invulformulier.

Ga naar ZooParc Overloon
We zijn blij u te melden dat onze partner ZooParc Overloon weer geopend is voor bezoekers. Wilt u graag dit park bezoeken? Vergeet dan niet gebruik te maken van de 25% ledenkorting (max. 6 personen). In verband met de coronamaatregelen kunt u op dit moment alleen online tickets bestellen. Klik bij het reserveren op "Ik heb een kortingsbon of pas". Toon uw e-ticket en uw ledenpas bij aankomst om uw korting te ontvangen.
Klik hier voor meer informatie.

Leden voor Leden
In de zomereditie van het magazine Zuid&ZO las u over het Leden voor Leden initiatief in Nuenen. Heeft u ook een goed idee dat de maatschappij een beetje mooier maakt? Wij willen helpen om uw plannen te realiseren door uw (kleinschalige) initiatief een financieel steuntje in de rug te geven van maximaal € 1.000,-. Laat ons weten hoe u met € 1.000,- een verschil zou maken in uw directe omgeving.
Bezoek hier de pagina van Leden voor Leden.

Blijf in beweging met Juf Megan
In het magazine leest u de rubriek '4 korte verhalen' met het verhaal van Megan Aerdts. Naast dit interview heeft zij speciaal voor Ledenservice ZuidZorg oefeningen gemaakt om thuis in beweging te blijven! Beweegt u met ons mee?
Bekijk hier de oefeningen van Juf Megan.

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.