Magazine Zuid&Zo | november 2023

Nieuwjaarsconcert met Disco Disciples
Ledenservice ZuidZorg bestaat vijf jaar! Dat willen we graag met je vieren. Je bent op zondag 21 januari 2024 van harte welkom in Theater de Schalm in Veldhoven, voor een Nieuwjaarsconcert met Disco Disciples!
Klik hier om je aan te melden.

Kick-off van Welkom Online
Ben je wel al bedreven met je laptop, maar zou je nog zeker wat hulp en tips kunnen gebruiken? Kom dan op woensdag 31 januari 2024 naar Theater de Schalm in Veldhoven. Klik hier om je aan te melden.

Activiteitenagenda
Er staat weer allerlei leuks op de agenda! Bezoek een informatiemiddag, ga mee op dagtocht of naar een museum op eigen gelegenheid. Ook hebben we in het nieuwe jaar weer mooie wandelingen! Alle activiteiten vinden plaats in de regio en zijn voor al onze leden toegankelijk. Klik hier voor het complete overzicht.

Altijd op de hoogte
Het magazine Zuid&Zo verschijnt een viermaal per jaar. Wil je tussendoor altijd op de hoogte blijven van de laatste ledenacties, nieuwtjes en meer? Meld je dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief! Klik hier om je aan te melden.

Doe mee met de puzzel!
Heb je alle woorden gevonden in de woordzoeker? Noteer van boven naar beneden, van links naar rechts alle overgebleven letters. Dat is het antwoord! Vul het antwoord in vóór 1 februari 2024 en maak kans op één van de 25 overheerlijke brownies. De winnaars krijgen van ons bericht. Ga hier naar de pagina.

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.