Magazine Zuid&Zo | september 2022

Theatercollege 'Klein Geluk voor de Mantelzorger'
Ledenservice ZuidZorg organiseert twee inspirerende en interactieve bijeenkomsten in Theater de Schalm in Veldhoven, met het boek 'Klein Geluk voor de Mantelzorger' als leidraad. Onder begeleiding van schrijfsters Maria Grijpma en Inge Jager proberen we de ‘recepten’ voor Klein Geluk uit het boek met elkaar. Kleine stukjes theorie en veel praktische oefening. Zo kunt u ervaren dat u inderdaad al binnen enkele minuten rust, nieuwe energie of inspiratie kunt opdoen. U heeft de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met andere mantelzorgers, zodat u ook nieuwe contacten opdoet én kunt leren van elkaar. Lees verder en meld u aan.

Activiteitenagenda
Er staat weer allerlei leuks op de agenda! Onze activiteitenagenda is gevuld tot eind december. Ga mee op routewandeling of naar een dagtocht, kies voor een creatieve workshop of juist voor een informatieve sessie in de middag of avond. Alle activiteiten vinden plaats in de regio en zijn voor al onze leden toegankelijk. Klik hier voor het complete overzicht.

Doe mee met de puzzel!
Heeft u alle woorden gevonden in de woordzoeker? Noteer van boven naar beneden, van links naar rechts alle overgebleven letters. Dat is uw antwoord! Vul het antwoord in vóór 1 november 2022 en maak kans op één van de 25 cadeaubonnen. De winnaars krijgen van ons bericht. Ga hier naar de pagina.

Altijd op de hoogte
Het magazine Zuid&Zo verschijnt een paar keer per jaar. Wilt u tussendoor altijd op de hoogte blijven van de laatste ledenacties, nieuwtjes en meer? Meld u dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief! Klik hier om u aan te melden.

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.