Magazine Zuid&ZO | Speciale Editie

Introductie
Een aantal van deze samenwerkingspartners wil zich graag wat uitgebreider aan u voorstellen. Daarom besloten we deze speciale editie te maken van ons magazine Zuid&ZO. Diverse partners presenteren zich hier en sommigen hebben zelfs een speciale actie voor u als lid. Kijk dus snel wat zij u te bieden hebben! Lees in dit magazine bovendien over de muzikale middag die wij als Ledenservice mogelijk maakten voor de bewoners van woonzorgcentrum Heuvel in Geldrop. Achterop het magazine ziet u ook weer een leuke prijspuzzel staan.

Puzzel Zuid&ZO: Doe mee en win!
In deze editie kunt u ook weer puzzelen! Heeft u alle woorden gevonden in de woordzoeker? Noteer van boven naar beneden, van links naar rechts alle overgebleven letters. Dat is uw antwoord! Vul het antwoord in op het invulformulier vóór 16 november 2020 en maak kans op één van de bossen bloemen. De winnaars krijgen van ons bericht. Ga hier naar het invulformulier.

Overzicht van samenwerkingspartners
In deze Speciale Editie hebben we een aantal van onze samenwerkingspartners uitgelicht. Bekijk hier op onze website de andere partners en van welke kortingen u gebruik kan maken! Klik hier voor meer informatie.

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.