Magazine Zuid&Zo | april 2022

Ledendagen in Toverland
Kom naar de Ledendagen in Toverland! Ervaar ruim 35 attracties en shows in de betoverende werelden van Attractiepark Toverland. Bij Toverland beleeft jong en oud een magisch mooie dag om nooit te vergeten. In samenwerking met een aantal andere ledenorganisaties in het zuiden, organiseren wij de Ledendagen in Toverland op 14 en 15 mei 2022. Als lid van Ledenservice ZuidZorg ontvangt u flinke korting op dagkaarten; ook krijgt u een gratis parkeerticket bij uw bezoek en kunt u een voucher ophalen voor een gratis actiefoto voor één van de vijf fotoattracties. Bestel hier uw tickets.

Algemene Ledenvergadering met Joris Linssen
Op woensdag 29 juni 2022 organiseren wij onze Algemene Ledenvergadering (ALV) in Theater de Schalm in Veldhoven. U bent van harte uitgenodigd om bij deze compleet verzorgde avond aanwezig te zijn! Kom meer te weten over Ledenservice ZuidZorg op onze infomarkt, praat en beslis mee over de vereniging tijdens de ALV en geniet na de pauze van een prachtig muzikaal concert van Joris Linssen & Caramba! De avond is gratis te bezoeken voor leden incl. introducé, maar vergeet u niet aan te melden. Klik hier om u aan te melden.

Doe mee met de puzzel!
Heeft u alle woorden gevonden in de woordzoeker? Noteer van boven naar beneden, van links naar rechts alle overgebleven letters. Dat is uw antwoord! Vul het antwoord in vóór 1 mei 2022 en maak kans op één van de 25 cadeaubonnen. De winnaars krijgen van ons bericht. Ga hier naar de pagina.

Altijd op de hoogte
Het magazine Zuid&Zo verschijnt een paar keer per jaar. Wilt u tussendoor altijd op de hoogte blijven van de laatste ledenacties, nieuwtjes en meer? Meld u dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief! Klik hier om u aan te melden.

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.