Magazine Zuid&Zo | maart 2024

Algemene Ledenvergadering met Calling Tribute Band
Graag nodigen we je uit voor de vijfde Algemene Ledenvergadering (ALV) op woensdag 24 april 2024. De avond is geheel verzorgd en gratis te bezoeken voor onze leden, inclusief introducé! Klik hier om je aan te melden.

Ledendagen in Toverland 2024
Ga op 25 of 26 mei, 1 of 2 juni 2024 met korting naar Toverland! Als lid van de Ledenservice ontvang je op deze dagen flinke korting op de entreeprijs. Ook ontvang je een gratis parkeerticket t.w.v. 10 euro én krijg je 5% korting op alle horeca en merchandise. Klik hier om je aan te melden.

Activiteitenagenda
Er staat weer allerlei leuks op de agenda! Bezoek een workshop van Rode Kruis of DELA, ga mee op dagtocht of naar een kaasboerderij op eigen gelegenheid. Ook hebben we weer mooie wandelingen in de regio! Alle activiteiten vinden plaats in de regio en zijn voor al onze leden toegankelijk. Klik hier voor het complete overzicht.

Altijd op de hoogte
Het magazine Zuid&Zo verschijnt viermaal per jaar. Wil je tussendoor altijd op de hoogte blijven van de laatste ledenacties, nieuwtjes en meer? Meld je dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief! Klik hier om je aan te melden.

Doe mee met de puzzel!
Heb je alle woorden gevonden in de woordzoeker? Noteer van boven naar beneden, van links naar rechts alle overgebleven letters. Dat is het antwoord! Vul het antwoord in vóór 1 mei 2024 en maak kans op één van de 25 bonnen van Bladcadeau. De winnaars krijgen van ons bericht. Ga hier naar de pagina.

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.