Magazine Zuid&ZO #1

Geef uw e-mailadres door aan Ledenservice ZuidZorg!
Met uw e-mailadres krijgt u toegang tot uw persoonlijke digitale Ledenportaal, waar u uw gegevens kunt inzien en wijzigen. Daarnaast versturen wij maandelijks een digitale nieuwsbrief naar leden die daar interesse in hebben. Zo blijft u altijd op de hoogte!
Bezoek de pagina

Inschrijven Ledenavond 25 november 2019
Op maandag 25 november 2019 organiseert Ledenservice ZuidZorg in Theater de Schalm in Veldhoven een ledenavond met het thema ‘Mantelzorg’. Zorgt u voor een naaste? Dan mag u deze avond niet missen. Tijdens deze ledenavond, zullen ook een aantal van onze partners aanwezig zijn. Een uitgelezen kans om ook kennis te maken met hen!
Bezoek de pagina

Leden voor Leden
Heeft u een goed idee dat de maatschappij een beetje mooier maakt? Dat mensen in uw omgeving dichter bij elkaar brengt of er bijvoorbeeld voor zorgt dat zij plezier hebben, minder eenzaam zijn of langer thuis kunnen blijven wonen? Wij willen helpen om uw plannen te realiseren door uw (kleinschalige) initiatief een financieel steuntje in de rug te geven van maximaal € 1.000,-.
Bezoek de pagina

Antwoordformulier Puzzel Zuid&ZO #1
U heeft alle woorden gevonden in de woordzoeker! Er blijft een aantal letters over. Dit is het antwoord! Ga van boven naar beneden, van links naar rechts, alle letters na. Vul uw antwoord in en maak kans op twee bossen bloemen: een voor uzelf en een om weg te geven.
Bezoek de pagina

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

De vereniging Ledenservice ZuidZorg is een autonome ledenorganisatie met een belangrijke verwevenheid met de Stichting ZuidZorg (1e-lijns thuiszorg). Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.
Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen. Tevens zet de vereniging zich al belangenbehartiger voor haar leden in.