Mantelzorgmakelaars

Bent u mantelzorger? Loopt ook u wel eens vast in het regelen en organiseren van de zorg voor een naaste? Zoekt u de weg in het regelen van de zorg en weet u niet hoe en waar te beginnen? Vraag de hulp van een mantelzorgmakelaar om u te helpen!

Er is een beroepsvereniging die alle zelfstandige, onafhankelijke mantelzorgmakelaars met elkaar verbind. Zo kunnen we u altijd in contact brengen met een mantelzorgmakelaar bij u in de buurt. Als mantelzorgmakelaar nemen we regeltaken over op het gebied van wonen, zorg, welzijn, inkomen, wet- en regelgeving en verzekeringen uit handen. We gaan naast u staan om u te helpen de zorg rondom een naaste zo goed mogelijk te organiseren.

Kwaliteit
Via de beroepsvereniging BMZM komt u in contact met een mantelzorgmakelaar, die gekwalificeerd en geregistreerd is en de kennis up-to-date houdt. Hiermee bent u als mantelzorger verzekerd van de kwaliteit, die nodig is.

Vergoedingen
De inzet van de mantelzorgmakelaar wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Informeer bij uw verzekering of u voor een vergoeding in aanmerking komt en vraag meteen toestemming voor deze ondersteuning.

Contact
U kunt in contact komen met een mantelzorgmakelaar via de BMZM, uw zorgverzekering of via deze website.


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.