Audicien aan huis - Oogvoororen.nl

Oogvoororen.nl is specialist in hoorzorg aan huis. De audiciens die bij u aan huis komen beschikken over dezelfde meet- en aanpasapparatuur als de vestigingen, hierdoor is er geen kwaliteitsverschil. Met een groot team doen zij hoortesten, adviesgesprekken en aanpassingen van hoortoestellen aan huis. U kunt ervoor kiezen om aan huis bezocht te worden, een vestiging te bezoeken of online service te genieten.

Als één van de weinige audiciensbedrijven biedt Oogvoororen.nl keuze uit bijna 700 A-merk hoortoestellen, de grootste keuze van Nederland. Zo is er altijd een geschikt hoortoestel voor u te kiezen. We werken samen met alle zorgverzekeraars. Wanneer u een hoortoestel heeft gekozen dan geldt er altijd een vrijblijvende en kosteloze proefperiode van zestig dagen. Op onze website (www.oogvoororen.nl) zijn alle prijzen en specificaties van alle A-merk hoortoestellen te vinden.

Uw voordeel (tarief 2024)
Als lid van Ledenservice ZuidZorg ontvangt bij de aanschaf van een hoortoestel de volgende voordelen:

  • € 50,- korting per toestel bij aanschaf hoortoestellen zonder vergoeding
  • U betaalt geen voorrijkosten
  • 5e jaar gratis in ons volledig ontzorgdpakket
  • 10% korting op randapparatuur (uitgezonderd opladers)
Afspraak maken of meer informatie?

U kunt rechtstreeks contact opnemen met Oogvoororen.nl via telefoonnummer 085 - 486 37 43 of per e-mail via info@oogvoororen.nl. Om gebruik te maken van het ledenvoordeel dient u bij het maken van uw afspraak te vermelden dat u lid bent van Ledenservice ZuidZorg.


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • € 50,- korting per toestel bij aanschaf hoortoestellen zonder vergoeding
  • U betaalt geen voorrijkosten
  • 5e jaar gratis in het volledig ontzorgdpakket
  • 10% korting op randapparatuur (uitgezonderd opladers)

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.