Audicien aan huis - Oogvoororen.nl

Oogvoororen.nl is opgericht met als doel meer transparantie naar de hoorbranche te brengen en de regierol in handen van u als klant te leggen. Op onze website (www.oogvoororen.nl) zijn alle prijzen en specificaties van alle A-merk hoortoestellen te vinden.

Als één van de weinige audiciensbedrijven biedt Oogvoororen.nl keuze uit bijna 700 A-merk hoortoestellen, de grootste keuze van Nederland. Zo is er altijd een geschikt hoortoestel voor u te kiezen. We werken samen met alle zorgverzekeraars en wanneer u een hoortoestel heeft gekozen dan geldt er altijd een vrijblijvende proefperiode van zestig dagen.

Oogvoororen.nl is specialist in hoorzorg aan huis. De audiciens die bij u aan huis komen beschikken over dezelfde meet- en aanpasapparatuur als de vestigingen, hierdoor is er geen kwaliteitsverschil. Met een groot team doen zij hoortesten, adviesgesprekken en aanpassingen van hoortoestellen aan huis. U kunt ervoor kiezen om aan huis bezocht te worden, een vestiging te bezoeken of online service te genieten.

Uw voordeel

Als lid van Ledenservice ZuidZorg ontvangt bij de aanschaf van een hoortoestel :

  • € 50,- korting per toestel bij aanschaf hoortoestellen zonder vergoeding
  • 1 jaar gratis hoortoestelbatterijen
  • 10% korting op accessoires bij hoortoestellen
  • 10% korting op een onderhoudspakket

Afspraak maken of meer informatie?
U kunt rechtstreeks contact opnemen met Audicien Oogvoororen.nl via: 085 - 486 37 43, via www.oogvoororen.nl, of via info@oogvoororen.nl.

Om gebruik te maken van het ledenvoordeel dient u bij het maken van uw afspraak te vermelden dat u lid bent van Ledenservice ZuidZorg.Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • Vrijblijvende hoortesten, adviesgesprekken en de aanpassing van hoortoestellen bij u aan huis
  • 50,- euro korting per toestel bij aanschaf hoortoestellen zonder vergoeding
  • 1 jaar gratis hoortoestelbatterijen bij aanschaf van nieuwe hoortoestellen
  • 10% korting op accessoires en op een onderhoudspakket

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.