Onze Klusvrouw

Hallo, even voorstellen, wij zijn Esther en Nicole van Onze Klusvrouw.

Wij zijn er voor al die klussen die maar blijven liggen, in en om het huis. Wij monteren hulpmiddelen om veilig thuis te kunnen blijven wonen en we denken mee in haalbare oplossingen. Maar we zijn er ook voor klussen als verven, behangen, tuinieren, (de)monteren, bevestigen, verhuizen, doen van klein onderhoud, het verhelpen van gebreken en nog veel meer. Eigenlijk alles om u te ontzorgen!

Denkt u dit is precies wat mij vooruit kan helpen? Neem dan gerust contact op en wie weet wordt Onze Klusvrouw, Uw Klusvrouw! Wij werken rondom Eindhoven. Esther werkt vanuit Veldhoven en Nicole vanuit Son en Breugel.

Uw ledenvoordeel
Als lid van Ledenservice ZuidZorg ontvangt u voor het plaatsen van medische hulpmiddelen 6,50 euro korting op het uurtarief van 49 euro. U betaalt dan 42,50 euro per uur. Ook ontvangt u eenmalig een gratis 'Veilig Wonen Check'. Voor andere klussen hanteren zij het tarief van 45 euro per uur (i.p.v. € 49,-). Voorrijkosten zijn 17,50 euro binnen een straal van 15 kilometer van de woonplaats van Onze Klusvrouw Nicole (Son en Breugel) of Esther (Veldhoven). Buiten die straal wordt een vast bedrag van 25 euro gerekend. Het ledenvoordeel geldt pas na vertoon van uw ledenpas of onder vermelding van uw lidnummer.

Gratis 'Veilig Wonen Check'
Het kan wenselijk zijn wat aanpassingen te plegen aan uw woning zodat u daar veilig kunt blijven wonen. Aanleiding kan zijn: ouderdom, dementie en reuma. Onze Klusvrouw kijkt en denkt graag met u mee over zaken als valpreventie aan de hand van de gestructureerde 'Veilig Wonen Check'. Eventuele aanpassingen die kunnen bijdragen aan veiliger wonen zoals het plaatsen van steunen en beugels, extra trapleuningen, uw douche antislip maken, dat doen wij graag voor u. Zo behoudt u uw zelfredzaamheid!

Contactgegevens
Esther Onze Klusvrouw
06 - 224 794 95
Esther@onzeklusvrouw.nl
Esther.onzeklusvrouw.nl


Nicole Onze Klusvrouw
06 - 820 401 30
Nicole@onzeklusvrouw.nl
Nicole.onzeklusvrouw.nl


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • Voor alle klussen in en om het huis
  • Het monteren van hulpmiddelen: € 42,50 i.p.v. € 49,- per uur
  • Andere werken: € 45,- i.p.v. € 49,- per uur
  • Gratis 'Veilig Wonen Check'

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.