CZ Zorgverzekeringen (tarieven 2024)

Via Ledenservice ZuidZorg kiest u voor de collectieve zorgverzekering van CZ. Bent u graag uitgebreid verzekerd of liever alleen verzekerd voor de belangrijkste zorg? Ga voor de verzekering die past bij uw wensen. En profiteer van collectieve voordelen.

De collectieve voordelen die u niet wil missen:

 • 5 ongebruikte fysiobehandelingen meenemen
  Dit jaar niet al uw fysiobehandelingen gebruikt? Geen zorgen. U neemt tot wel 5 ongebruikte behandelingen mee naar het volgende jaar.
 • Jaarlijks een HealthCheck
  Hoe staat het ervoor met uw gezondheid? Ontdek het met de HealthCheck. En krijg praktische tips om zelf aan de slag te gaan met uw leefstijl.
 • Méér dan 20 extra's om fit en gezond te blijven
  Zoals verschillende online trainingen met een persoonlijke coach. Bijvoorbeeld een training mindfulness.
 • Extra voordelen 'Aanvullende verzekering Leden'
  Kiest u voor de 'Aanvullende verzekering Leden'? Dan krijgt u 10% korting op de premie hiervan en vergoedt CZ de contributie van Ledenservice ZuidZorg.

De collectiviteitskorting geldt alleen op het pakket 'Aanvullende verzekering Leden', niet op andere pakketten zoals Top, 50+ en Gezinnen. Het lidmaatschapsgeld van de Ledenservice kunt u alleen declareren wanneer u het pakket Leden heeft afgesloten bij CZ.

Voor meer informatie kijkt u op de website van CZ.


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

 • 10% korting op de 'Aanvullende verzekering Leden'
 • Uw lidmaatschapsgeld ontvangt u van CZ terug bij 'Aanvullende verzekering Leden'
 • Vele aanvullende voordelen

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.