5% korting op uw CZ basisverzekering

Via Ledenservice ZuidZorg kunt u gebruikmaken van de zorgverzekering bij CZ. U profiteert daarbij niet alleen van korting op uw premie, maar ook van goede zorg. En daarom helpen wij u graag de beste zorg voor u te vinden en te regelen. Of u nu een beginnende klacht over uw gezondheid hebt of twijfelt over een diagnose of behandelvoorstel. CZ helpt! Wij zetten de mogelijkheden en verschillen voor u op een rij. Zodat u de zorg kunt kiezen die het beste bij uw situatie past.

Uw collectieve voordelen:

  • 5% korting op uw basisverzekering

Persoonlijk advies over uw gezondheid

Hebt u vragen over zorg of gezondheid? Stel ze aan de medisch deskundigen. Ook als u nog niet zeker weet of u zorg nodig hebt.

  • App de verpleegkundige
  • Bel de CZ Gezondheidslijn
  • Mail een medisch deskundige

Twijfelt u over een diagnose of behandeling?

Een second opinion kan zorgen voor nieuwe inzichten of u juist geruststellen. Wij helpen u een second opinion te regelen. Kijk op www.cz.nl/zorgadvies.

Advies van een internationale topspecialist

Hebt u klachten die maar niet worden verholpen? Met Best Doctors® krijgt u een second opinion van een internationale topspecialist. Bel het CZ Zorgteam (013) 594 91 10.

Hulp voor mantelzorgers

Zorgt u voor iemand en kunt u wel wat hulp gebruiken bij het regelwerk? Of hebt u vervangende mantelzorg nodig? Op www.cz.nl/mantelzorg vindt u al onze diensten voor mantelzorgers. Speciaal voor mantelzorgers van mensen met dementie hebben we aanvullende diensten. Kijk op www.cz.nl/dementie.

CZ Hulpwijzer

Wilt u weten hoe u hulp regelt zoals verpleging aan huis, woningaanpassing of vervoer naar het ziekenhuis? CZ HulpWijzer wijst u de weg. Ga naar www.cz.nl/hulpwijzer.

Stap zorgeloos over naar CZ

Op www.cz.nl/ledenservicezuidzorg vergelijkt u eenvoudig pakketten, berekent u uw premie en sluit u direct een verzekering af. Wanneer u overstapt naar CZ, zeggen wij uw huidige zorgverzekering voor u op. Daar hebt u geen omkijken naar.

Wilt u liever persoonlijk contact?

Voor advies mag u ons gerust bellen via 088 555 77 77. Houd uw collectiviteitsnummer 4309995 bij de hand. Hier kan om gevraagd worden. Of kom langs bij een van onze servicekantoren. U vindt de adressen op www.cz.nl/contact.


De actie geldt alleen op vertoon of vermelding van uw ledenpas


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • 5% korting op uw basisverzekering

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

De vereniging Ledenservice ZuidZorg is een autonome ledenorganisatie met een belangrijke verwevenheid met de Stichting ZuidZorg (1e-lijns thuiszorg). Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.
Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen. Tevens zet de vereniging zich al belangenbehartiger voor haar leden in.