Opticien aan Huis: voor jong en oud

Opticien aan huis werkt met een team van professionele opticiens in Eindhoven eo. en bezoekt u aan huis of op het werk om voor u de perfecte bril te maken. Opticien aan huis bestaat sinds 2006. Met een jarenlange ervaring in de optiekbranche brengen zij service, deskundigheid en alles wat u van optiek mag verwachten aan huis.

Opticien aan Huis is continu bezig om u het allerbeste te kunnen bieden en dat natuurlijk met de béste prijs-kwaliteit garantie. U hoeft alleen maar contact op te nemen en een afspraak te maken. Mocht de bril niet meer lekker zitten, dan komen ze gewoon even bij u langs om de bril bij te stellen. Ervaar het gemak!

Uw voordeel 
Kies 1 gratis bijgerecht uit de menukaart. Wat die menukaart inhoudt, ziet u Klik hier voor de menukaart met alle opties.

Contactgegevens
van den Elsenstraat 7 (Studio op afspraak)
5694 ND Son en Breugel 

Telnr. 06-49386412
E-mailadres: info@opticienaanhuis.com


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • Gratis bijgerecht van de 'menukaart'
  • Gratis oogmeting wanneer het u uitkomt
  • Gratis service en deskundig advies aan huis
  • In uw eigen vertrouwde omgeving de ideale bril uitzoeken

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.