Opticien aan Huis voor jong en oud

Opticien aan huis werkt met een team van professionele opticiens in Eindhoven eo. en bezoekt u aan huis of op het werk om voor u de perfecte bril te maken. Opticien aan huis bestaat sinds 2006. Met een jarenlange ervaring in de optiekbranche brengen zij service, deskundigheid en alles wat u van optiek mag verwachten aan huis.

Opticien aan Huis is continu bezig om u het allerbeste te kunnen bieden en dat natuurlijk met de béste prijs-kwaliteit garantie. U hoeft alleen maar contact op te nemen en een afspraak te maken. Mocht de bril niet meer lekker zitten, dan komen ze gewoon even bij u langs om de bril bij te stellen.
Ervaar het gemak!

Het voordeel voor Ledenservice Zuidzorg:
Kies 1 gratis bijgerecht uit de menu-kaart. Wat die menukaart inhoudt, ziet u op onderstaande website:
https://www.opticienaanhuis.com/het-opticien-aan-huis-menu/


De Brillenman
Opticien (aan huis of op locatie) - Styling - Advies
van den Elsenstraat 7 (Studio op afspraak)
5694 ND SON EN BREUGEL
Tel. 06-49386412

www.bramdebrillenman.nl


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • Gratis bijgerecht van de 'menukaart'
  • Gratis oogmeting wanneer het u uitkomt
  • Gratis service en deskundig advies aan huis
  • In uw eigen vertrouwde omgeving de ideale bril uitzoeken

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

De vereniging Ledenservice ZuidZorg is een autonome ledenorganisatie met een belangrijke verwevenheid met de Stichting ZuidZorg (1e-lijns thuiszorg). Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.
Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen. Tevens zet de vereniging zich al belangenbehartiger voor haar leden in.