Danslessen om fit te blijven bij DANSLOUISE.R

In het prachtige Parktheater voelt DANSLOUISE.R zich al vier jaar echt thuis. Twee ochtenden per week organiseert ze daar danslessen voor mensen met bewegingsbeperkingen zoals Parkinson, MS of reuma.

In deze groepen kan iedereen zichzelf zijn. Net als dansers oefent u balans, houding, flexibiliteit, kracht en coördinatie. Dansplezier is het belangrijkste streven. Muziek van uiteenlopende stijlen stimuleert en geeft ritme aan de bewegingen. In dans kun je al die verschillende sferen en emoties vormgeven op jou persoonlijke manier. Tegelijkertijd voelen we ons verbonden wanneer we samen dansen.

De lessen worden gegeven door dansdocent Louise Rutten. Zij nodigt u graag uit om eens kennis te komen maken en een aantal proeflessen te volgen. U kunt alleen komen maar ook met een danspartner, maatje, vrijwilliger of mantelzorger en samen een partnerabonnement nemen.

Kosten
De kosten voor drie proeflessen bedragen € 15,- euro. Wanneer u besluit zich in te schrijven heeft u een doorlopend abonnement van €37,50 per maand. Een 10-strippenkaart is ook mogelijk voor € 90,- (normaal € 100,-).

Lestijden (aangepast vanwege coronamaatregelen)
Woensdag: 11.00 – 12.00 uur Studio Sep, Thorvaldsenlaan 4, 5623 BM Eindhoven
Donderdag: 11.00 – 12.00 uur Studio Sep, Thorvaldsenlaan 4, 5623 BM Eindhoven

Contactinformatie
Telnr.: 06 - 13 46 91 29
E-mailadres: louise.rutten@hotmail.nl


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • Drie proeflessen voor € 15,-
  • € 10,- korting op een 10-strippenkaart

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.