Danslessen om fit te blijven bij DANSLOUISE.R

In het prachtige Parktheater voelt DANSLOUISE.R zich al vier jaar echt thuis. Twee ochtenden per week organiseert ze daar danslessen voor mensen met bewegingsbeperkingen zoals Parkinson, MS of reuma.

In deze groepen kan iedereen zichzelf zijn. Net als dansers oefent u balans, houding, flexibiliteit, kracht en coördinatie. Dansplezier is het belangrijkste streven. Muziek van uiteenlopende stijlen stimuleert en geeft ritme aan de bewegingen. In dans kun je al die verschillende sferen en emoties vormgeven op jou persoonlijke manier. Tegelijkertijd voelen we ons verbonden wanneer we samen dansen.

De lessen worden gegeven door dansdocent Louise Rutten. Zij nodigt u graag uit om eens kennis te komen maken en een aantal proeflessen te volgen. U kunt alleen komen maar ook met een danspartner, maatje, vrijwilliger of mantelzorger en samen een partnerabonnement nemen.

Kosten
De kosten voor vier proeflessen bedragen €24,00 euro. Wanneer u besluit zich in te schrijven heeft u een doorlopend abonnement van €37,50 per maand. Leden krijgen €2,50 korting en betalen €35,00 voor een doorlopend abonnement. Een partnerabonnement is € 60,00 per maand. Aanmelden kan het best per e-mail.

Lestijden (aangepast vanwege coronamaatregelen)
Woensdag: 11.00 – 12.00 uur Studio Sep, Thorvaldsenlaan 4, 5623 BM Eindhoven
Donderdag: 11.00 – 12.00 uur Studio Sep, Thorvaldsenlaan 4, 5623 BM Eindhoven

Contactinformatie
Telnr.: 06 - 13 46 91 29
E-mailadres: louise.rutten@hotmail.nl


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • Vier proeflessen voor €24,00
  • €2,50 korting op een doorlopend abonnement

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.