Dobbi - Stomerij & wasservice aan huis

Dobbi
De stomerij & wasservice aan huis. Dobbi haalt kleding, wasgoed maar ook bijvoorbeeld dekbedden gratis op, reinigt en bezorgt het schoon terug binnen 48 uur, op ieder adres in Nederland. Dobbi biedt een alternatief voor zelf wassen, strijken of het bezoek aan de stomerij. Een adres voor alle kleding en overig textiel. De stomerij experts van Dobbi staan klaar om de was uit handen te nemen of voor het reinigen van delicate kleding. Dobbi werkt volgens de modernste technieken, met oog voor kwaliteit en milieu.

Bestelling plaatsen
Plaats eenvoudig een bestelling via de Dobbi app, dobbi.com of telefonisch via 085 018 75 40. De hele dag thuisblijven is niet nodig. Kies een twee uurs-tijdvak tussen 08.00 en 20.00 uur (ma t/m vr) of op zaterdag tussen 08.00 en 12.00 waarin uw order wordt opgehaald. U weet vooraf precies wanneer uw waszak wordt opgehaald en weer wordt bezorgd. Een speciaal opgeleide bezorger van PostNL haalt en brengt uw kleding tot aan de voordeur. Betaling verloopt eenvoudig en veilig via bijvoorbeeld iDeal. 

Kleding wordt gereinigd door de beste textielreinigers van Nederland. Allen met milieucertificaat (NETEX branche) voor duurzaam wassen. U krijgt 100% tevredenheidsgarantie. De speciaal opgeleide chauffeurs van PostNL halen en brengen uw was netjes thuis.

Let op: Controleer vooraf eerst de website dobbi.com voor de beschikbaarheid op uw adres. 

Contactgegevens
Telefoonnummer: 085 018 75 40
E-mailadres: info@dobbi.com

Kortingscode: LSZ2020


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • € 10,- korting op de eerste order
  • 5% korting op de volgende orders
  • De was wordt gratis gehaald en gebracht
  • Schoon thuisbezorgd binnen 48 uur

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.