Vegro - Expertisecentrum hulpmiddelen

Vegro Expertisecentrum hulpmiddelen, de grootste onafhankelijke hulpmiddelen aanbieder van Nederland
Goede hulpmiddelen kunnen het leven een stuk aangenamer maken. Al ruim 30 jaar is Vegro het Expertisecentrum voor hulpmiddelen. Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen wil mensen graag helpen om langer zelfstandig te kunnen (blijven) functioneren waardoor ze de regie houden over hun gewenste kwaliteit van leven. Bij ons kunt u terecht voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen. Vegro biedt een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen als het gaat om mobiliteit, bewegen, wonen, gezondheid en zwangerschap. Met meer dan 60 fysieke winkels, 150+ uitleenpunten door heel Nederland, een uitgebreide webshop, en een 24/7 levering is het assortiment van Vegro altijd voor iedereen bereikbaar.

Bij het aanvragen van een zorg- of welzijnsproducten is het belangrijk dat dit zo soepel mogelijk verloopt. Vegro werkt daarom samen met zorgverzekeraars, instellingen en verschillende thuiszorgorganisaties, waaronder Ledenservice ZuidZorg. Hierdoor heeft Vegro veel kennis van de zorgmarkt in huis om u deskundig te adviseren over specifieke hulpmiddelen.

Uw voordeel
Als lid van Ledenservice ZuidZorg, profiteert u van exclusieve voordelen bij Vegro! Op vertoon van uw ledenpas ontvangt u 10% korting* op het volledige koopassortiment van Vegro. Gebruik hiervoor de kortingscode Ledenservice2021. Ook kunt u bij Vegro gratis loophulpmiddelen (krukken, rollator, looprek) lenen. Daarnaast ontvangt u 10% korting op de overige huurartikelen. 

Wilt u online bestellen in de webshop? Klik hier om de kortingscode aan te vragen.

Contactinformatie
Voor advies en vragen over de verschillende mogelijkheden en producten in de Vegro webwinkel belt u naar 0900 – 2 88 77 66 ( 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar). Of breng een bezoek de winkel aan Kastelenplein 168 in Eindhoven of kijk op Vegro.nl/Ledenservice-zuidzorg 

*Niet te gebruiken in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen en niet voor Max Mobiel


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • Gratis loophulpmiddelen lenen
  • 10% korting* op al uw aankopen in de Vegro winkel aan het Kastelenplein in Eindhoven
  • 10% korting op de huur van alle artikelen
  • 10% korting op alle aankopen via Vegro webshop

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.