Vegro, Expertisecentrum hulpmiddelen

Vegro, Expertisecentrum hulpmiddelen de grootste onafhankelijke hulpmiddelen aanbieder van Nederland

Goede hulpmiddelen kunnen het leven een stuk aangenamer maken. Al ruim 30 jaar is Vegro het Expertisecentrum voor hulpmiddelen. Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen wil mensen graag helpen om langer zelfstandig te kunnen (blijven) functioneren waardoor ze de regie houd over hun gewenste kwaliteit van leven. Bij ons kunt u terecht voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen. Vegro biedt een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen als het gaat om mobiliteit, bewegen, wonen, gezondheid en zwangerschap. Met meer dan 60 fysieke winkels, 150+ uitleenpunten door heel Nederland, een uitgebreide webshop, en een 24/7 levering is het assortiment van Vegro altijd voor iedereen bereikbaar.

Bij het aanvragen van een zorg- of welzijnsproducten is het belangrijk dat dit zo soepel mogelijk verloopt. Vegro werkt daarom samen met zorgverzekeraars, instellingen en verschillende thuiszorgorganisaties, waaronder Ledenservice ZuidZorg. Hierdoor heeft Vegro veel kennis van de zorgmarkt in huis om u deskundig te adviseren over specifieke hulpmiddelen.

Exclusief voor leden van Ledenservice ZuidZorg, profiteert u van verschillende voordelen bij Vegro!
Als lid van Ledenservice ZuidZorg ontvangt u 10% korting* op het volledige koopassortiment van Vegro. Gebruik hiervoor de kortingscode Ledenservice2019. Daarnaast ontvangt u 10% korting op de huur van verschillende (loop)hulpmiddelen (rolstoel, toilet, douche hulpmiddelen etc.). Meer informatie? Bezoek onze winkel aan Kastelenplein 168 in Eindhoven of ga naar: Vegro.nl/Ledenservice-zuidzorg

*Niet te gebruiken in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen en niet voor Max Mobiel


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • 10% korting* op al uw aankopen in de Vegro winkel aan het Kastelenplein in Eindhoven
  • 10% korting op de huur van alle artikelen
  • 10% korting op alle aankopen via Vegro webshop
  • Gratis hulpmiddelen lenen

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

De vereniging Ledenservice ZuidZorg is een autonome ledenorganisatie met een belangrijke verwevenheid met de Stichting ZuidZorg (1e-lijns thuiszorg). Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.
Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen. Tevens zet de vereniging zich al belangenbehartiger voor haar leden in.