Bezoek Thermae 2000 in Valkenburg

In het groene hart van Zuid-Limburg, op de top van de befaamde Cauberg, ligt wellnesscentrum Thermae 2000. Plons in de warme thermale binnen- en buitenbaden met water uit eigen bron, bubbel in de whirlpools en ontspan in de vele sauna’s en stoombaden. Thermae 2000 heeft een vernieuwde ligweide met een prachtige panoramaview over de Limburgse heuvels. Maak kennis met het Infinitum; een sauna belevingsgebouw waar 7 verschillende ruimtes belevenissen in actieve en passieve rust bieden.

Als lid van Ledenservice ZuidZorg ontvangt u € 12,50 korting op een dagentreevoucher bij Thermae 2000 in Valkenburg. U kunt een dagentree voucher aan schaffen voor € 30,00 per stuk in plaats van € 42,50 per stuk. Bij een dagentree voucher heeft u maximaal 7 uur toegang tot de faciliteiten.

Entree Ledenservice ZuidZorg voor € 30,00

  • Max 7 uur toegang tot alle wellness faciliteiten
  • Geldig tot 01-01-2023
  • Deelname aan dagelijks activiteiten programma met o.a. floaten, klankschaalmeditaties en aquafit
  • Gebruik van scrubzout en showergel

Komt u ook?
Reserveer uw verblijf vooraf online op www.thermae.nl/ledenservicezuidzorg. Uw voucher is uitsluitend geldig t/m 31 december 2020 en te verzilveren op basis van beschikbaarheid. Telefonisch reserveren is ook mogelijk via 043 – 609 20 00 onder vermelding van 'Actie Ledenservice ZuidZorg'.

Met of zonder badkleding?
Een dagje ontspannen is voor iedereen anders. De één geniet van een oorspronkelijke saunagang zonder badkleding, de ander houdt het badpak toch liever aan. Bij Thermae 2000 is elke dinsdag en elk eerste volle weekend van de maand (vanaf vrijdagavond 17.00 uur) badkleding overal verplicht. Elke donderdag daarentegen is het ongeklede dag waar u zowel in de sauna’s als in de thermale baden zonder badkleding terecht kunt. Kijk hier voor meer informatie omtrent badkleding- en ongeklede dagen.

Thermae 2000 is dagelijks geopend van 09.00 tot 23.00 uur.


Voor meer informatie rondom uw bezoek aan Thermae2000 en de coronamaatregelen kunt u terecht op 
www.thermae.nl/corona-virus


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • 30% korting op een dagentreevoucher
  • Geniet van het groene hart van Zuid-Limburg
  • Maak kennis met het Infinitum
  • Op bepaalde dagen ook te bezoeken met badkleding

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.