Bezoek Thermae 2000 in Valkenburg

Ervaar een hele dag ontspanning bovenop de Cauberg, met Limburgse gastvrijheid en een prachtig uitzicht op het Geuldal. Een wellnessdag bij Thermae 2000 zorgt gegarandeerd voor ontspanning. Geniet van de verschillende baden, sauna's, whirlpools en meerdere restaurants. Dat kan, afhankelijk van de gekozen dag, met of zonder badkleding! Met het wellness hotel heeft Thermae 2000 alles in huis om een gehele dag, of meerdere dagen, door te kunnen brengen.

Ledenvoordeel: Koop online tickets voor een dagentree voor € 30,- (i.p.v. € 49,50).

Link dag entree: www.thermae.nl/shop

Code dag: zz23ls

Kom tot rust in het wellness hotel van Thermae 2000 en loop vanuit uw hotelkamer in uw badjas direct de spa- en wellnessfaciliteiten tegemoet. Reserveer nu uw hotelovernachting in een classic double room, incl. uitgebreid ontbijtbuffet bij Restaurant Pure en twee volledige dagen toegang tot de spa- en wellnessfaciliteiten voor:

  • Aankomst op zondag t/m woensdag: €219 per kamer per nacht
  • Aankomst op donderdag: €229 per kamer per nacht
  • Aankomst op vrijdag: €259 per kamer per nacht
  • Aankomst op zaterdag: €339 per kamer per nacht

Link hotel: www.thermae.nl/zuidzorg

Code hotel: Ho23zz

Met of zonder badkleding?
Een dagje ontspannen is voor iedereen anders. De één geniet van een oorspronkelijke saunagang zonder badkleding, de ander houdt het badpak toch liever aan. Bij Thermae 2000 is elke dinsdag en elk eerste volle weekend van de maand (vanaf vrijdagavond 17.00 uur) badkleding overal verplicht. Elke donderdag daarentegen is het ongeklede dag waar u zowel in de sauna’s als in de thermale baden zonder badkleding terecht kunt. Kijk hier voor meer informatie omtrent badkleding- en ongeklede dagen.

Thermae 2000 is dagelijks geopend van 09.00 tot 23.00 uur.

Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • 19,50 euro op een dagentreevoucher
  • Geniet van het groene hart van Zuid-Limburg
  • Maak kennis met het Infinitum
  • Op bepaalde dagen ook te bezoeken met badkleding

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.