Ga mee op expeditie in ZooParc Overloon!

Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon de gebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Tijdens je avontuurlijke expeditie geeft het kompas de hoofdroute aan. Durf jij van de gebaande paden af te wijken. 

Ontdek het park 
Geniet elke dag van diverse voederpresentaties, ontdek op de plattegrond met welke bijzondere diersoorten je kennis kunt maken in de expeditiegebieden, doe mee aan de fotowedstrijd, klim en klauter in de speeltuin en ontdek nog veel meer!

Uw voordeel

Op vertoon van uw geldige ledenpas ontvangt u 25% korting op een dagentree van ZooParc Overloon. Max. 6 personen per ledenpas, per bezoek.
Niet geldig in combinatie met andere acties en/of combitarief. Niet inwisselbaar voor contanten. Kopieën van de ledenpas worden niet geaccepteerd.

Contactgegevens
Stevensbeekseweg 21
5825 JB Overloon

Telnr.: 0478 – 64 00 46
E-mailadres: info@zooparcoverloon.nl

Tickets bestellen
Via onderstaande website kunt u een tijdsslot reserveren. Kies op deze site voor de optie: "Ik heb een kortingsbon of pas." Kies uw datum, tijd en aantal tickets. U kunt op de dag van bezoek uw tickets afrekenen aan de kassa. Vergeet niet uw Ledenpas mee te nemen om gebruik te maken van de ledenkorting.


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • 25% korting op een dagentree van ZooParc Overloon
  • Korting voor max. 6 personen
  • Eenvouding bereikbaar met het openbaar vervoer

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.