Draagdoekconsulent Rachel Verweij

Babydragen - je kindje heerlijk bij je in een draagdoek of draagzak

Veel ouders ontdekken al snel na de geboorte dat hun baby het liefste bij hen wil zijn. Ook een oudere baby of peuter vindt het vaak nog heerlijk op de arm bij papa of mama. Een draagdoek of draagzak is dan een uitkomst. Babydragen is praktisch en gezellig én het is bouwen aan de band tussen jou en je baby. Je kind blijft rustig en voelt zich geborgen door jouw warmte en geur. Maar er is zoveel aanbod, dat veel ouders door de bomen het bos niet meer zien, en Marktplaats staat vol met ongebruikte babydragers. Dat is zonde! Met een beetje hulp kan iedereen met plezier dragen.

Draagdoekconsulent Rachel Verweij van de hechte band geeft leuke workshops en consulten voor jonge ouders. Leden krijgen 5% korting op de workshops en consulten.

De consulten vinden plaats in Boxtel of bij jou aan huis (binnen een straal van 30 km). Een consult wordt op maat gemaakt naar jullie vragen en wensen. Wil je vooral een doek leren knopen, wil je hulp bij de keuze van een draagzak? Alles is mogelijk.

De workshops vinden plaats in heel Zuid-Nederland. Je leert waarom dragen zo goed is voor jou en voor je kindje en hoe je op de juiste ergonomische manier draagt. Maar vooral ga je praktisch aan de slag. Je oefent in kleine groepen met het omdoen van een draagzak of het knopen van een doek. Ook leren rugdragen behoort tot de mogelijkheden. Je krijgt hulp bij het kiezen van de juiste doek of draagzak, voor gegarandeerd jarenlang draagplezier. Als jij een groepje bij elkaar krijgt voor een workshop, doet Rachel je een draagdoek cadeau! (link: https://www.hechteband.nl/voorwaarden-bij-het-organiseren-van-een-workshop/)

Eigenaresse Rachel Verweij is een enthousiaste en ervaren consulent. Ze is gecertificeerd (TSD) en lid van de Vereniging voor Draagdoekconsulenten VDC. Vanuit haar jarenlange ervaring helpt ze ouders bij het plezier vinden in het dragen van hun kindje, door haar workshops en consulten. Ze hoopt zo bij te dragen aan hun hechte band.

Deelnemen? Neem dan contact op met:

Rachel Verweij

verweij@hechteband.nl

T 06-34355660

De actie geldt alleen op vertoon of vermelding van uw ledenpas


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • Leden van Ledenservice ZuidZorg krijgen 5% korting op de workshops en consulten

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.