Activiteiten

Het aangescherpte advies van het RIVM heeft ons het volgende doen besluiten. In verband met uw veiligheid heeft Ledenservice ZuidZorg besloten alle activiteiten dit jaar tot nader order te annuleren. Houd onze website in de gaten voor meer nieuws.

Wij organiseren samen met onze partners workshops, lezingen en activiteiten exclusief voor onze leden. Lees in onderstaand overzicht welke workshops gepland staan. Klik op de verschillende activiteiten voor meer informatie en om u aan te melden via het aanmeldformulier.

Lezing Erfrecht- en Nalatenschapsplanning (geannuleerd)
Heeft u er wel eens over nagedacht of voor uw partner en u alles goed is geregeld als één van u komt te overlijden? Als u uw erfenis goed wilt regelen, is een testament onmisbaar. Raadzaam Advies neemt u vrijblijvend mee in de mogelijkheden en aandachtspunten bij het opstellen van een (levens)testament.

Donderdag 2 april 2020
De Gouden Leeuw
Hof 6, Bergeijk
13.30 - 16.00 uur
AANMELDEN

Oogcafé-Huiskamer bij Lokaal+ (geannuleerd)
In samenwerking met Lokaal+ en de Oogvereniging Noord-Brabant/Zeeland openen wij een vertrouwde plek voor slechtziende jongeren om hun eigen ervaringen en tips te delen. Daarnaast voorzien we de benodigde informatie en expertise om je verder te helpen met je vragen. Je bent van harte welkom op onze bijeenkomst.

Woensdag 6 mei 2020
Willem de Rijkelaan 3, Eindhoven
13.30 - 15.30 uur
Aanmelden is niet nodig

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.