Activiteiten

Wij organiseren samen met onze partners workshops, lezingen en activiteiten exclusief voor onze leden. Lees in onderstaand overzicht welke workshops gepland staan. Klik op de verschillende activiteiten voor meer informatie en om u aan te melden via het aanmeldformulier.

Workshop Valpreventie 
Een val veroorzaakt vaak veel leed. Lichamelijk, door kneuzingen of een breuk, maar ook geestelijk. Ouderen die gevallen zijn, zijn vaak bang om opnieuw te vallen. Die angst zorg ervoor dat ze bepaalde situaties of activiteiten mijden. Vaak leidt dat tot eenzaamheid en een slechtere conditie.

Dinsdag 28 januari 2020 (VOL)
Kastelenplein 168, Eindhoven
14.30 - 16.00 uur
Max. 20 deelnemers.
MEER INFORMATIE

Informatiemiddag Hoorzorg 
Bij deze workshop kunt u kennis maken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hoortoestellen. Welke innovaties zijn er in de markt en hoe kan dit van pas komen in uw dagelijks leven. We laten zien hoe goed hoortoestellen tegenwoordig kunnen zijn en hoe goed deze apparaatjes kunnen ‘begrijpen’ in wat voor luistersituatie u zich bevindt. 

Donderdag 13 februari 2020 (VOL)
Kastelenplein 168, Eindhoven
13.00 - 16.30 uur
Max. 20 deelnemers.
MEER INFORMATIE

Workshops 'Goed Voorbereid' 
De interactieve workshop ‘Goed voorbereid’ van het Rode Kruis behandelt veelvoorkomende risico’s in de directe leefomgeving. In verschillende werkvormen leren deelnemers van de workshop hoe ze voor hun eigen veiligheid zorgen in geval van nood en hoe zij anderen kunnen helpen.

Donderdag 16 april 2020
Willem van Konijnenburglaan 6, Eindhoven
Aanvang 10.00 uur
Aanmelden via Susan Langermans van het Rode Kruis
06 - 185 225 64 of goedvoorbereid.brabantzuidoost@rodekruis.nl

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

De vereniging Ledenservice ZuidZorg is een autonome ledenorganisatie met een belangrijke verwevenheid met de Stichting ZuidZorg (1e-lijns thuiszorg). Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.
Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen. Tevens zet de vereniging zich al belangenbehartiger voor haar leden in.