Activiteiten

Wij organiseren samen met onze partners workshops, lezingen en activiteiten exclusief voor onze leden. Lees in onderstaand overzicht welke workshops gepland staan. Klik op de verschillende activiteiten voor meer informatie en om u aan te melden via het aanmeldformulier.

Inloopmiddag met thema 'bewegen'
Donderdag 17 oktober organiseren we samen met de Vegro een inloopmiddag met als thema 'Bewegen'. U kunt dan ook een aantal hometrainers testen. Van 13.00 tot 16.00 uur staan de koffie en thee voor u klaar in de Vegro winkel aan Kastelenplein 168 in Eindhoven. 

Donderdag 17 oktober 2019
Kastelenplein 168, Eindhoven
13.00 - 16.00 uur

MEER INFORMATIE

Op de koffie bij Ledenservice ZuidZorg
U bent van harte welkom op ons nieuwe kantoor! Onder het genot van een kop koffie en wat lekkers gaan we graag met u het gesprek aan. Na het ontvangst is het mogelijk met de rondleiding mee te gaan door het van oudsher Philipsgebouw 'Microlab'. Zit u ook met vragen of heeft u gewoon zin om langs te komen? Meld u aan!

Woensdag 6 november 2019
Kastanjelaan 400, Eindhoven
10.00 - 12.00 uur

AANMELDEN

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

De vereniging Ledenservice ZuidZorg is een autonome ledenorganisatie met een belangrijke verwevenheid met de Stichting ZuidZorg (1e-lijns thuiszorg). Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.
Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen. Tevens zet de vereniging zich al belangenbehartiger voor haar leden in.