Activiteiten

Hieronder vindt u een overzicht van activiteiten, workshops en evenementen van onze samenwerkingspartners.
Tijdens deze activiteiten wordt altijd de anderhalve meter afstand van elkaar gehouden en gelden er strikte hygiënevoorschriften. Zo zorgen we met en voor elkaar voor onze gezondheid.

Eropuit dag van Medipoint
Ontdek welke mogelijkheden er zijn om comfortabel en veilig mobiel te blijven. Plan uw een-op-een adviesgesprek, samen met maximaal één iemand anders, over mobiliteitsproducten. Deze dag zijn er namelijk veel verschillende modellen beschikbaar, tot wel 30% korting!

Vrijdag 18 september 2020
Medipoint winkel Eindhoven
Doctor Cuyperslaan 38, Eindhoven
Van 10.00 tot 16.00 uur

Klik hier voor meer info
Aanmelden kan via de grote knop.

Ledenservice Bingo Bergeijk
U bent van harte welkom op onze eerste Bingomiddag in Bergeijk! Onder het genot van een kop koffie/thee en wat lekkers kunt u meespelen voor leuke prijzen. Deze middag wordt u geheel gratis aangeboden.

Donderdag 24 september 2020
De Gouden Leeuw
Hof 6, Bergeijk
Van 14.00 tot 16.00 uur

Klik hier voor meer info
Aanmelden kan via de grote knop.

Workshop 'Goed Voorbereid'
Weten mensen in onze regio wat zij moeten doen bij een grote ramp, pandemie of een persoonlijke noodsituatie? Voorkomen is beter dan genezen. Daarom leert het Rode Kruis mensen hoe zij zichzelf èn anderen kunnen helpen met de veiligheid in en om het huis. 

Maandag 28 september 2020
Willem van Konijnenburglaan 6, Eindhoven
Van 19.30 tot 21.00 uur

Klik hier voor meer info
Aanmelden kan via Susan Langermans (06 18 52 25 64) of mail naar goedvoorbereid.brabantzuidoost@rodekruis.nl

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.