Saar aan huis

Saar aan Huis, voor wie aangenamer, onbezorgder en gelukkiger in zijn eigen leefomgeving wil blijven wonen. Bij het ouder worden gaan veel dingen niet meer altijd zo eenvoudig en vanzelfsprekend. Inzet van een lieve Saar kan er voor zorgen dat men met een gevoel van geborgenheid en eigenwaarde en wellicht minder eenzaam in de eigen leefomgeving kan blijven wonen. 

Samen met de cliënt en mogelijk hun familie/mantelzorgers wordt er gekeken wat de wensen zijn op het gebied van begeleiding, ondersteuning en soms wat persoonlijke verzorging. De belangrijkste taak van een Saar is persoonlijke begeleiding, bv hulp in de huishouding, wandelen, begeleiding naar een arts, ziekenhuis of therapeut, samen koken, tuinieren, het onderhouden van sociale contacten, etc.

Met Saar aan Huis worden heldere afspraken gemaakt, wat er gedaan moet worden, door wie, op welke dagen en uren en tegen welk tarief. Naast uit eigen middelen kan een Saar uit een PGB betaald worden.

Leden van Ledenservice ZuidZorg krijgen 5% korting op het tarief mits dit bij de intake is vermeld.


De actie geldt alleen op vertoon of vermelding van uw ledenpas


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • 5% korting op het tarief

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.