Saar aan Huis

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten Best, Eindhoven of Son, Breugel, Nuenen, Veldhoven, Waalre, Valkenswaard, Eersel of Bergeijk? Lees dan verder wat Saar aan Huis voor u kan betekenen.

Saar aan Huis, voor wie aangenamer, onbezorgder en gelukkiger in zijn eigen leefomgeving wil blijven wonen. Bij het ouder worden gaan veel dingen niet meer altijd zo eenvoudig en vanzelfsprekend. Inzet van een lieve Saar kan er voor zorgen dat men met een gevoel van geborgenheid en eigenwaarde en wellicht minder eenzaam in de eigen leefomgeving kan blijven wonen. 

Samen met de cliënt en mogelijk hun familie/mantelzorgers wordt er gekeken wat de wensen zijn op het gebied van begeleiding, ondersteuning en soms wat persoonlijke verzorging. De belangrijkste taak van een Saar is persoonlijke begeleiding, bv hulp in de huishouding, wandelen, begeleiding naar een arts, ziekenhuis of therapeut, samen koken, tuinieren, het onderhouden van sociale contacten, etc.

Met Saar aan Huis worden heldere afspraken gemaakt, wat er gedaan moet worden, door wie, op welke dagen en uren en tegen welk tarief. Naast uit eigen middelen kan een Saar uit een PGB betaald worden. Ook als u een aanvullende zorgverzekering heeft kan afhankelijk van uw polis mantelzorg ondersteuning van Saar aan Huis betaald worden.

Leden van Ledenservice ZuidZorg krijgen 5% korting op het tarief mits dit bij de intake is vermeld.

Reguliere tarief voor doordeweeks overdag 2024: 29 euro.

Contactgegevens
U kunt contact opnemen met Karin Bouwdewijns en Vincent Bakx van Team Eindhoven. U kunt hen bereiken op 06 - 13 15 20 65 of mailen naar eindhoven@saaraanhuis.nl


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • 5% korting op het tarief

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.