Reizen voor mensen met een beperking: Vakantie & Zorg

Reizen is voor iedereen. Ook voor mensen met beperkingen. Het organiseren van een reis voor mensen met beperkingen brengt echter heel wat uitdagingen met zich mee. Reisburo Vakantie & Zorg wil deze uitdaging graag aangaan en de perfecte reis voor u organiseren. Onze zorgvakanties zijn helemaal toegespitst op u als reiziger en wij regelen alles voor u van het begin tot het eind.

Reisburo Vakantie & Zorg beschikt over de kennis, ervaring en lokale contacten die u als reiziger met een beperking het reizen mogelijk maken. Bij Reisburo Vakantie & Zorg verplaatsen we ons zo goed mogelijk in onze gasten. Vanaf het eerste contact tot en met de uiteindelijke uitvoering van de reis, hebben we als enige doel u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Onze medewerkers (zowel in Nederland als op uw vakantiebestemming) hebben ervaring met het omgaan met gasten met beperkingen. Wij luisteren naar uw behoeften en uw wensen en proberen hier zo goed mogelijk bij aan te sluiten. Daarmee zorgen wij ervoor dat uw vakantie naar wens verloopt en dat u veel mooie herinneringen kunt maken.

Reisburo Vakantie & Zorg is een betrouwbare partner. De zorg voor en de organisatie van uw vakantie kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Onze betrouwbaarheid komt o.a. tot uiting in het nakomen van gemaakte afspraken, duidelijke communicatie, het zorgvuldig omgaan met uw privacy en het bieden van ondersteuning daar waar die wordt gevraagd. Wij maken de betrouwbaarheid ook zichtbaar door ons aan te sluiten bij de GGTO, VvKR en het Calamiteitenfonds. Misschien nog wel belangrijker is dat de prijs die u ziet op onze website ook de prijs is die de reis u kost, bij ons geen rekeningen achteraf voor zorg, excursies o.i.d. 'WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET'

De reissom die bij de reizen genoemd wordt is o.b.v. all inclusive (tenzij anders vermeld). Dit betekent inclusief overnachtingen, alle maaltijden, minstens 2 (alcoholvrije) consumpties op een terrasje, vervoer (vanaf de luchthaven of opstapplaats), excursies, herinneringsboek, persoonlijke of verpleegkundige zorg en (reis)begeleiding. Extra kosten bestaan uit vervoer naar de luchthaven of opstapplaats en een reisverzekering (als u deze nog niet hebt).

Extra optionele kosten kunnen bestaan uit de éénpersoonskamertoeslag, annuleringsverzekering en eventueel de huur van benodigde hulpmiddelen. Tijdens de vakantie hoeft u alleen maar geld mee te nemen voor souvenirs en eventuele extra drankjes.

Voor een zorgeloze vakantie is het erg belangrijk dat u ons vooraf uw specifieke behoeften en wensen doorgeeft, zodat wij alles tot in de puntjes kunnen voorbereiden. U vult daarvoor een uitgebreid reserveringsformulier in en wij zullen veel contact met u hebben over dat wat u verwacht en wat u nodig heeft zodat we alles naadloos op elkaar kunnen laten aansluiten en u een onvergetelijke vakantie kunt gaan beleven.

De actie geldt alleen op vertoon of vermelding van uw ledenpas


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • € 50 korting op alle reizen

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.