Raadzaam Advies - Betaalbaar en persoonlijk advies in begrijpelijke taal!

Een statement van Raadzaam Advies i.v.m. het coronavirus:

Beste samenwerkingspartner(s),

In deze voor eenieder van ons spannende en onzekere tijd met steeds weer aangescherpte ( terechte) maatregelen en richtlijnen van R.I.V.M, branche organisaties en ons eigen gezonde verstand hebben wij het besluit genomen om onze dienstverlening aan te passen.

We bieden klanten graag de mogelijkheid van advies op afstand aan.
Middels beeldschermdelen, videochat of telefoongesprek bieden wij dezelfde service en begeleiding zoals u dat van ons gewend bent alleen dan wel op gepaste afstand met respect voor de gezondheid van anderen en van onszelf.

We merken dat de behoefte aan begeleiding bij het inrichten van nalatenschapswensen in deze periode nog meer leeft bij mensen.
Dagelijks krijgen wij telefoontjes met de vraag of we ook in deze tijd langs kunnen komen voor een afspraak. Veelal met de toevoeging, graag op korte termijn nu het nog kan!

Bewustwording van de noodzaak om zaken goed te regelen wordt ook door de KNB (beroepsorganisatie van het notariaat) waargenomen.

Als samenwerkingspartner verzoeken wij jullie vriendelijk om deze nieuwe mogelijkheid van dienstverlening onder jullie klanten en/of leden kenbaar te maken.
Op deze manier zorgen we er samen voor dat mogelijke gezamenlijke klanten ook in deze roerige tijd op gepaste wijze antwoord kunnen krijgen op voor hun belangrijke vragen.

Dank voor jullie medewerking!

Team Raadzaam Advies

Jos Bram Max

Over Raadzaam Advies
Ruim 35 jaar adviseren en begeleiden wij particulieren bij financiële vraagstukken, erfrecht en nalatenschap. Aan de keukentafel vertelt u welke vragen er zijn op financieel vlak. Wij leggen – in begrijpelijke taal – uit wat de mogelijkheden en consequenties zijn van de verschillende keuzes. Vervolgens begeleiden wij u bij het kiezen van de oplossing die het beste bij u past. Wetgeving, persoonlijke omstandigheden en voorkeuren, wij helpen u om uw testament, volmachten, schenkingen en erfenis goed te regelen. Doordat uw nalatenschap tijdig geregeld is en uw vermogen veilig gesteld wordt, zorgen wij ervoor dat u zo zorgeloos mogelijk kunt genieten.

Ledenvoordeel
Leden van de Ledenservice ZuidZorg ontvangen € 100,- korting op een geheel door Raadzaam Advies verzorgd adviestraject.

Contact
E-mail: info@raadzaam-advies.nl
Telefoon: 085 065 72 42


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • 100 euro korting op een adviestraject

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.