Raadzaam Advies - Betaalbaar en persoonlijk advies in begrijpelijke taal!

Ruim 35 jaar adviseren en begeleiden wij particulieren bij financiële vraagstukken, erfrecht en nalatenschap. Aan de keukentafel vertelt u welke vragen er zijn op financieel vlak. Wij leggen – in begrijpelijke taal – uit wat de mogelijkheden en consequenties zijn van de verschillende keuzes. Vervolgens begeleiden wij u bij het kiezen van de oplossing die het beste bij u past. Wetgeving, persoonlijke omstandigheden en voorkeuren, wij helpen u om uw testament, volmachten, schenkingen en erfenis goed te regelen. Doordat uw nalatenschap tijdig geregeld is en uw vermogen veilig gesteld wordt, zorgen wij ervoor dat u zo zorgeloos mogelijk kunt genieten.

Ledenvoordeel
Leden van de Ledenservice ZuidZorg ontvangen € 100,- korting op een geheel door Raadzaam Advies verzorgd adviestraject.

Contact
E-mail: info@raadzaam-advies.nl
Telefoon: 085 065 72 42


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • 100 euro korting op een adviestraject

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

De vereniging Ledenservice ZuidZorg is een autonome ledenorganisatie met een belangrijke verwevenheid met de Stichting ZuidZorg (1e-lijns thuiszorg). Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.
Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen. Tevens zet de vereniging zich al belangenbehartiger voor haar leden in.