Medipoint - Grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten

Medipoint is onderdeel van Medux, heeft een breed aanbod van zorg- en welzijnshulpmiddelen. Met meer dan 60 fysieke winkels, meer dan 150 uitleenpunten door heel Nederland en de webshop, is het assortiment van Medipoint altijd voor iedereen bereikbaar.

Bij het aanvragen van een zorg- of welzijnsproducten is het belangrijk dat dit zo soepel mogelijk verloopt. Medipoint werkt daarom samen met alle zorgverzekeraars, veel gemeenten en verschillende thuiszorgorganisaties, waaronder ZuidZorg. Hierdoor heeft Medipoint veel actuele kennis van de zorgmarkt in huis om u deskundig te adviseren over de manier waarop hulpmiddelen vergoed worden.

Uw voordeel
Als lid van Ledenservice ZuidZorg ontvangt u 10% korting* op het volledige koopassortiment van Medipoint. Gebruik hiervoor uw lidmaatschapsnummer bij het afrekenen. Daarnaast kunnen leden gratis loophulpmiddelen (rollator, krukken, looprek) lenen bij Medipoint voor 13 weken. Bekijk ook onze exclusieve ledenaanbiedingen op de pagina van Medipoint.

Contactinformatie
Medipoint winkel
Doctor Cuyperslaan 38
5623 BB Eindhoven

Telnr.: 088 – 10 20 100

Voor deze acties heeft u uw lidmaatschapsnummer op uw ledenpas of lidmaatschapsnummer nodig.


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • 10% korting op het hele assortiment van Medipoint
  • Gratis loophulpmiddelen lenen bij Medipoint (13 weken)
  • Diverse aanbiedingen in de Medipoint webshop

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.