Speelland Beekse Bergen

Speelland Beekse Bergen
Zin in spectaculaire speelfun en spetterende waterpret? Bij Speelland Beekse Bergen kunnen kinderen zich helemaal uitleven. Zo is er de spannende aquashuttle, waarbij je wordt gelanceerd op het water. Klimmen en klauteren kan op de enorme ballenberg. En het enige echte Speelland rijbewijs behaal je op de Safari Buggybaan. Terwijl de kids meedansen met Djambo of zich vermaken in de verschillende attracties, kun je als ouder heerlijk bijkomen op het terras of zandstrand. Met het hele gezin genieten!

Ledenvoordeel
Op vertoon van uw ledenpas ontvangt u 25% korting op een dagentree van Speelland Beekse Bergen. Max. 6 personen per ledenpas, per bezoek. Niet geldig in combinatie met andere acties en/of combitarief. Niet inwisselbaar voor contanten. Kopieën van de ledenpas worden niet geaccepteerd.

Bezoekadres
Beekse Bergen 1
5081 NJ Hilvarenbeek

Let op: de korting geldt alleen op Speelland Beekse Bergen en niet op Safaripark Beekse Bergen!


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • 25% korting op een dagentree van Speelland Beekse Bergen
  • Korting voor max. 6 personen
  • Eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.