Dé Maaltijdservice: lekker & gezond eten!

Over Dé Maaltijdservice
Dé Maaltijdservice is er voor kwetsbare mensen die niet meer zelf willen of kunnen koken. Zij bezorgen binnen het werkgebied overal en altijd! Wilt u gezond en lekker eten maar liever niet zelf koken? Zij zorgen ervoor dat u elke dag kunt genieten van een lekkere, verse en gezonde maaltijd. Met aandacht en tijd voor u en ons eten. Zij houden ook graag rekening met uw dieetwensen!

Boodschappen nodig?
Dat is ook mogelijk! Deze worden tegelijk met uw maaltijden bezorgd. Een lampje indraaien of uw klok opwinden? Zij draaien hun hand er niet voor om! Bekijk hier de folder.

Contact
U kunt met hen contact opnemen via 040-720 07 60 of mailen naar info@demaaltijdservice.nl

Vergeet niet te vermelden dat u lid bent van Ledenservice ZuidZorg, want alleen dan ontvangt u een verrassingspakket bij de eerste bestelling.


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • 50% korting op de eerste bestelling
  • Gratis bezorgd door een van de vrijwilligers
  • Geen verlichtingen en niet vooruit betalen
  • Boodschappen van de Spar

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.