Dé Maaltijdservice: lekker & gezond eten!

Over Dé Maaltijdservice
Dé Maaltijdservice is een sociale onderneming en verzorgt maaltijden en boodschappen voor kwetsbare mensen. Zij bezorgen wekelijks lekkere en gezonde maaltijden aan huis. Dat doen ze samen met zorg- en welzijnspartners waaronder Ledenservice ZuidZorg. Daarnaast kunnen ze rekenen op meer dan 500 vrijwilligers. De vrijwilligers komen met goed en slecht weer, altijd en overal. Ze maken een praatje en houden desgewenst een oogje in het zeil. Dat alles tegen zo laag mogelijke prijzen

Boodschappen nodig?
Dat is ook mogelijk! Deze worden tegelijk met uw maaltijden bezorgd. Een lampje indraaien of uw klok opwinden? Zij draaien hun hand er niet voor om! Bekijk hier de folder.

Contact
U kunt met hen contact opnemen via 040 - 720 07 60 of mailen naar info@demaaltijdservice.nl Vergeet niet te vermelden dat u lid bent van Ledenservice ZuidZorg, want alleen dan ontvangt u gratis een proefmaaltijd nemen.


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • 1 gratis maaltijd
  • Gratis bezorgd door een van de vrijwilligers
  • Geen verplichtingen en niet vooruit betalen
  • Boodschappen van de SPAR

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.