De Maaltijdservice: lekker & gezond eten!

Over De Maaltijdservice
De Maaltijdservice is er voor kwetsbare mensen die niet meer zelf willen of kunnen koken. Wij bezorgen binnen ons werkgebied overal en altijd! Wilt u gezond en lekker eten maar liever niet zelf koken? Wij zorgen ervoor dat u elke dag kunt genieten van een lekkere, verse en gezonde maaltijd. Met aandacht en tijd voor u en ons eten. Wij houden ook graag rekening met uw dieetwensen!

Boodschappen nodig?
Dat is ook mogelijk! Deze worden tegelijk met uw maaltijden bezorgd. Een lampje indraaien of uw klok opwinden? Wij draaien onze hand er niet voor om!

Contact
U kunt met ons contact opnemen via 040 - 88 06 581 of mailen naar info@demaaltijdservice.nl

Vergeet niet te vermelden dat u lid bent van Ledenservice ZuidZorg, want alleen dan ontvangt u een verrassingspakket bij de eerste bestelling.


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • 50% korting op de eerste bestelling
  • Gratis bezorgd door een van de vrijwilligers
  • Niets vooruit betalen en geen verplichtingen
  • NIEUW: Een verrassingspakket bij de eerste bestelling

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.