Sabeh Tours

Sabeh Tours heeft al jaren lang ervaring in het personenvervoer. Sabeh Tours biedt een uitgebreide keuze aan wat betreft (compleet verzorgde) dagtochten en meerdaagse reizen. De touringcars beschikken over alle moderne gemakken en worden bestuurd door vriendelijke en behulpzame chauffeurs die uiteraard over alle benodigde vaardigheden en kwalificaties beschikken. Zij zijn onderweg zowel uw chauffeur als reisleider en gastheer. 

Speciaal voor de leden van Ledenservice ZuidZorg organiseert Sabeh Tours exclusieve (dag)reizen op maat. Klik hier voor het huidige aanbod.

Contact
Telefoon: 013-5331020
E-mail: info@sabehtours.nl


Ga terug naar het overzicht

Uw voordeel

  • Compleet verzorgde dagtochten en reizen
  • All-in concept (excl. consumpties bij diner)
  • Dagtochten en reizen geschikt voor mindervaliden

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

De vereniging Ledenservice ZuidZorg is een autonome ledenorganisatie met een belangrijke verwevenheid met de Stichting ZuidZorg (1e-lijns thuiszorg). Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.
Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen. Tevens zet de vereniging zich al belangenbehartiger voor haar leden in.