Ledendagen in Toverland op 13 en 14 mei 2023

Tijd voor een gezellig dagje uit met de gehele familie! Ervaar ruim 35 attracties en diverse shows in de betoverende werelden van Attractiepark Toverland. Ontvang korting op de tickets, incl. gratis parkeren, een fotovoucher voor in de attractie én 5% korting op horeca en merchandise. Bestel met onderstaande kortingscode direct uw tickets!

De kortingscode

MVLDZUIDZORG2023

Let op: bestel voor de Ledendagen in Toverland alleen tickets via deze pagina.

Betreed Toverland via onze eigen ingang
Vanaf 10 uur gaan de poorten open via onze exclusieve ingang voor leden (volg de borden 'Meer voor Leden'). Bij het scannen van uw dagkaarten ontvangt u direct een gratis parkeerticket (t.w.v. € 10,-) om 's avonds de parkeerplaats te verlaten. Toverland is op beide dagen geopend tot 18 uur.

Bezoek onze kraam voor de fotovoucher
Eenmaal binnen in het park staan alle ledenorganisaties klaar om hun leden te ontvangen. Vergeet u zich niet te melden bij de kraam van Ledenservice ZuidZorg! Op vertoon van uw ledenpas ontvangt u een fotovoucher (t.w.v. € 7,50) om te gebruiken bij één van de fotoattracties.

Geniet van een magische dag!
Betreed de betoverende werelden van Attractiepark Toverland en ontdek je eigen magie. In Avalon waan je je in de wereld van Koning Arthur en Merlijn de tovenaar. In Port Laguna kun je met een toverstaf en de toverkaart Mapa Magica zelf écht toveren. Met het maken van de juiste toverbeweging tover je bijzondere taferelen tot leven. In Toverland vindt je ook vijf razendsnelle achtbanen! Ben jij een echte waterrat? Trotseer dan het woeste water van de kolkende rivier Djengu River die door het groene en rotsachtige landschap van de Magische Vallei stroomt. Bij Toverland beleeft jong en oud een magisch mooie dag om nooit te vergeten.

De Ledendagen in Toverland worden georganiseerd door samenwerkende ledenorganisaties in het zuiden: Groene Kruis Ledenorganisatie, Zorgboogextra, Envida Ledenservice, Pantein Extra, Meander eXtra en Ledenservice ZuidZorg.

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.