Ledendagen in Toverland 2024

Ga op 25 of 26 mei, 1 of 2 juni 2024 met korting naar Toverland! Als lid van de Ledenservice ontvang je op deze dagen flinke korting op de entreeprijs. Ook ontvang je een gratis parkeerticket t.w.v. 10 euro én krijg je 5% korting op alle horeca en merchandise. Koop je tickets voor 25 mei 2024!

De kortingscode

MVLDZUIDZORG2024

Let op: bestel voor de Ledendagen in Toverland alleen tickets via deze pagina.

Over Attractiepark Toverland
Stap binnen in een betoverende wereld vol avontuur, shows en spectaculaire attracties. Laat je meenemen in de magie en geniet samen van meer dan 40 attracties en shows voor jong en oud.

Heb je altijd al gedroomd om te leren vliegen? Met Merlijn als leermeester heb je het zo onder de knie in zijn vliegschool Pixarus. Je bepaalt zelf hoe vaak je over de kop gaat! In de Garden Tour, de kruidentuin van Merlijn, maak je een rondrit langs bijzondere en fantasierijke planten. Met de juiste toverspreuk en bijbehorende magische beweging kun je in entreegebied Port Laguna écht toveren.

In Toverland wisselen sensationele achtbanen, vrolijke familieattracties en klimtoestellen elkaar af. Vlieg mee onder de vleugels van de spectaculaire wing coaster Fēnix. Kom tot rust in bootjesattractie Merlin’s Quest of stap in Troy: de snelste, hoogste én langste houten achtbaan van de Benelux. Waterratten kunnen zich uitleven met een spannend wildwateravontuur in de kolkende Djengu River. Ontdek ook de parkshow Aqua Bellatores: een waterspektakel vol stunts en indrukwekkende watereffecten. In Toverland beleeft iedereen gegarandeerd een betoverende dag.

De Ledendagen in Toverland worden georganiseerd door samenwerkende ledenorganisaties in het zuiden: Groene Kruis Ledenorganisatie, Zorgboogextra, Envida Ledenservice, Pantein Extra, Meander eXtra en Ledenservice ZuidZorg.

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.