Ledendagen in Toverland op 14 en 15 mei 2022

U kunt geen kaarten meer bestellen voor de Ledendagen in Toverland.

Kom naar de Ledendagen in Toverland! Ervaar ruim 35 attracties en shows in de betoverende werelden van Attractiepark Toverland. Bij Toverland beleeft jong en oud een magisch mooie dag om nooit te vergeten.

In samenwerking met een aantal andere ledenorganisaties in het zuiden, organiseren wij de Ledendagen in Toverland op 14 en 15 mei 2022. Als lid van Ledenservice ZuidZorg ontvangt u flinke korting op dagkaarten; ook krijgt u een gratis parkeerticket bij uw bezoek en kunt u een voucher ophalen voor een gratis actiefoto voor één van de vijf fotoattracties. Let op: bestel uw tickets met korting alleen via deze website.

Betreed Toverland via onze eigen ingang
Vanaf 10 uur gaan de poorten open via onze exclusieve ingang voor leden. U wordt ontvangen door onze poortwachters die u een goed bezoek wensen. Bij het scannen van uw dagkaarten ontvangt u direct een gratis parkeerticket (t.w.v. € 10,-) om 's avonds de parkeerplaats te verlaten. Toverland is op beide dagen geopend tot 18 uur.

Bezoek onze kraam voor de fotovoucher
Eenmaal binnen in het park staan alle ledenorganisaties klaar om hun leden te ontvangen. Vergeet u zich niet te melden bij de kraam van Ledenservice ZuidZorg! We ontmoeten u graag. Op vertoon van de Ledenpas 2022 ontvangt u een fotovoucher (t.w.v. € 7,50) om te gebruiken in één van de vijf fotoattracties.

Geniet van een magische dag!
Betreed de betoverende werelden van Attractiepark Toverland en ontdek je eigen magie. In Avalon waan je je in de wereld van Koning Arthur en Merlijn de tovenaar. In Port Laguna kun je met een toverstaf en de toverkaart Mapa Magica zelf écht toveren. Met het maken van de juiste toverbeweging tover je bijzondere taferelen tot leven. In Toverland vindt je ook vijf razendsnelle achtbanen! Ben jij een echte waterrat? Trotseer dan het woeste water van de kolkende rivier Djengu River die door het groene en rotsachtige landschap van de Magische Vallei stroomt. Bij Toverland beleeft jong en oud een magisch mooie dag om nooit te vergeten.

De Ledendagen in Toverland worden met trots georganiseerd door samenwerkende ledenorganisaties in het zuiden: Groene Kruis Ledenorganisatie, Thebe Extra, Zorgboogextra, Envida Ledenservice, Pantein Extra, Meander eXtra en Ledenservice ZuidZorg.

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.