Aanmelden 'Algemene Ledenvergadering met Joris Linssen' (vol)

Helaas is het niet meer mogelijk om u aan te melden voor deze avond.

Op woensdag 29 juni 2022 organiseren wij onze Algemene Ledenvergadering (ALV) in Theater de Schalm in Veldhoven. U bent van harte uitgenodigd om bij deze compleet verzorgde avond aanwezig te zijn! Kom meer te weten over Ledenservice ZuidZorg op onze infomarkt, praat en beslis mee over de vereniging tijdens de ALV en geniet na de pauze van een prachtig muzikaal concert van Joris Linssen & Caramba! De avond is gratis te bezoeken voor leden incl. introducé, maar vergeet u niet aan te melden (zie onderstaand aanmeldformulier).

Over Joris Linssen & Caramba
Nederlandstalige muziek, met een Mexicaans pepertje. Al twintig jaar bestormt Joris Linssen de podia met zijn semi-akoestische band Caramba. Deze rasmuzikanten staan bekend om hun vurige spel, aanstekelijke enthousiasme en een flinke portie lef. Zo toerden ze door Mexico, waar ze optraden voor 20.000 mensen in een stadion en gingen ze voor een tv-serie op pelgrimstocht, waarbij ze eten en onderdak verdienden met hun muziek. De vijf amigo’s doen 100 shows per jaar en spelen elke keer alsof hun leven ervan afhangt. Caramba is avontuur, zien is geloven!

Zanger Joris is ook bekend van zijn tv-programma’s Hello Goodbye en Taxi, maar is toch vooral die verrassend energieke entertainer, die al op zijn zestiende in de muziek begon. Hij brengt contrabassist Erik van Loo mee, top-accordeonist Marcel van der Schot en gitarist Kees van den Hoogen. Percussioniste Djem van Dijk zweept het publiek op tot grote hoogte met haar pittige percussie en prachtige stem. Een concert van Joris Linssen & Caramba is een belevenis, vol vurig enthousiasme, interactie met het publiek, mooie verhalen en gedreven muzikanten.

Programma
18.30 uur Infomarkt met koffie/thee en lekkers
19.30 uur Start Algemene Ledenvergadering
20.15 uur Pauze incl. hapje/drankje
20.45 uur Optreden Joris Linssen & Caramba
22.00 uur Einde programma

Waar en wanneer
Theater de Schalm
Meiveld 3, Veldhoven
Woensdag 29 juni 2022
18.30 – 22.00 uur

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.