Algemene Ledenvergadering met Christel de Laat

Op woensdag 31 mei 2023 organiseren wij onze Algemene Ledenvergadering (ALV) in Theater de Schalm in Veldhoven. U bent van harte uitgenodigd om bij deze compleet verzorgde avond aanwezig te zijn! Kom meer te weten over Ledenservice ZuidZorg op onze infomarkt, praat en beslis mee over de vereniging tijdens de ALV en geniet na de pauze van een optreden van Christel de Laat! De avond is gratis te bezoeken voor leden incl. introducé.

Let op: vul bij 'voordeelkaartcode' uw lidnummer in om u te kunnen aanmelden. U kunt uw eigen plaatsen kiezen voor deze avond.

Over Christel de Laat
Christel is een Bourgondische Brabantse Comédienne uit Schijndel. U zult haar zeker herkennen van Omroep Brabant op televisie, maar ook op de radio met 'Graat & de Laat'. Maar ze is ook niet weg te denken uit het theater! Met deze voorstelling komt Christel met een 'Best of' van haar eerdere theatershows.

Programma
18.30 uur Infomarkt met koffie/thee en lekkers
19.30 uur Start Algemene Ledenvergadering
20.00 uur Pauze incl. hapje/drankje
20.30 uur Optreden Christel de Laat
21.30 uur Einde programma

Waar en wanneer
Theater de Schalm
Meiveld 3, Veldhoven
Woensdag 31 mei 2023
18.30 – 21.30 uur

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.