Nieuwe activiteiten op de agenda! Komt u ook?

Eropuit dag van Medipoint
Op donderdag 22 juli 2021 bent u van harte welkom bij Medipoint op de Doctor Cuyperslaan 38 in Eindhoven. De Eropuit dag is een gezellige dag met advies en informatie over verschillende mobiliteitsproducten. Test de producten uit op een parcours, maak gebruik van de gratis rollatorcheck of laat u vrijblijvend adviseren over het extra ruime assortiment. Vergeet niet uw Ledenservice ZuidZorg ledenpas mee te nemen om uw korting te verzilveren. Medipoint ontvangt u met gratis koffie/thee en heerlijke streekproducten. Klik hier voor meer informatie.

Uitnodiging informatiemiddag 'Erfrecht- en Nalatenschapsplanning'
Heeft u er wel eens over nagedacht of voor uw partner en uzelf alles goed is geregeld, als één van u komt te overlijden? En wat als u door ziekte of een ongeval niet meer zelf kunt beslissen? Al deze vragen komen aan bod tijdens de informatiemiddag op donderdag 5 augustus 2021 in Veldhoven. Deze middag is geheel gratis te bezoeken en wordt begeleid door Raadzaam Advies. Koffie/thee en wat lekkers staan voor u klaar. U kunt zich aanmelden via onderstaande knop. Klik hier voor alle info en aanmelden.

Gratis leesvoer met Bookchoice
Neem eens wat tijd voor uzelf met een goed boek. Via onze Voordeelshop ontvangt u nu acht gratis e-books en luisterboeken! Bookchoice selecteert elke maand acht topboeken die u niet mag missen. Met uw voucher krijgt u een maandselectie e-books en luisterboeken cadeau. Het abonnement stopt automatisch, u zit nergens aan vast. Heeft u nog geen Voordeelshop account aangemaakt? Met uw unieke code kunt u zich makkelijk aanmelden. Ga hier naar de online Voordeelshop.

Muzikale rubrieken van Luc en Coen
In deze aflevering van Efkes Luisteren praat Luc Vaesen over het enorme noodweer wat Limburg heeft getroffen. Ditmaal sluit hij af met een eigen nummer. De Klassieke Rubriek van Coen Jansen is al bij zijn 25e aflevering! We reizen verder door Nederland, waarbij u meer komt te weten over twee wereldberoemde Nederlandse componisten: Koetsier en de Meij. Laat onder aan de pagina een berichtje achter voor Luc en/of Coen. Klik hier voor Efkes Luisteren. Klik hier voor de Klassieke Rubriek.

Ga terug naar het overzicht

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.