Lezing Erfrecht- en Nalatenschapsplanning (VOL)

Heeft u er wel eens over nagedacht of voor uw partner en u alles goed is geregeld als één van u komt te overlijden? En wat als u door ziekte of een ongeval niet meer zelf kunt beslissen?

Als u uw erfenis goed wilt regelen, is een testament onmisbaar. Misschien heeft u al een testament op laten maken, maar weet u niet of deze nog aansluit bij uw huidige situatie. Met een goed testament voorkomt u dat uw nabestaanden voor vervelende verrassingen komen te staan en dat zij duizenden euro’s aan erfbelasting moeten betalen.

Wat is uw antwoord op de volgende vragen?

  • Hoeveel erfbelasting betalen mijn erfgenamen?
  • Staan de juiste personen (bijvoorbeeld kleinkinderen) in mijn testament?
  • Moet ik ook circa €2.300,- per maand aan eigen bijdrage betalen als ik zorg heb?
  • Voldoet mijn testament nog na de wetswijzigingen van 2003 en 2010?
  • Wie regelt mijn zaken als ik dat niet meer zelf kan?

Wij helpen u graag deze vragen te beantwoorden. Uit ervaring weten wij dat er zonder een goed testament onnodig veel erfbelasting betaald moet worden. Een groot gedeelte van de Nederlanders met een eigen woning betaalt de maximale bijdrage in de zorg van circa € 2.300,- per maand. Zo kunnen schrijnende situaties ontstaan. Met een goed testament en levenstestament is dit eenvoudig op te lossen.

Waar en wanneer
Donderdag 17 september 2020
De Gouden Leeuw
Hof 6, Bergeijk

Tijdstip 1: 13.30 - 15.00 uur (VOL)
Tijdstip 2: 16.00 - 17.30 uur (VOL)

De huidige richtlijnen van het RIVM zullen strikt worden nageleefd.

U kunt niet meer inschrijven voor deze informatiemiddag. Houd onze website en activiteitenkalender in de gaten voor meer nieuws.

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.