De activiteitenkalender voor 2024 staat voor je klaar!

Tweede nieuwjaarsconcert met Disco Disciples toegevoegd! (VOL)
Zondag 21 januari 2024, 12.30 - 15.00 uur

Wegens grote belangstelling voor het nieuwjaarsconcert is er een extra middagvoorstelling toegevoegd! We willen graag met je vieren dat de Ledenservice in komend jaar vijf jaar bestaat. Op zondag 21 januari 2024 ben je daarom van harte welkom op het exclusieve Nieuwjaarsconcert met de Disco Disciples, in Theater de Schalm in Veldhoven. Gehuld in glitterpakken nemen de Disco Disciples je mee terug naar de jaren ’70 met spetterende hits als Fame, Relight My Fire, Disco Inferno, Stayin’ Alive, nummers van Earth, Wind & Fire, The Jackson 5 en nog meer hoogtepunten uit die onvergetelijke tijd. Ook klassiekers van eigen bodem schuwen zij niet. Muziek van Anita Meyer en Spargo zullen ook de revue passeren. 

Aanvulling 12-12: Zowel de avond- als de middagvoorstelling is helaas volgeboekt. Je kunt je nog wel aanmelden voor de wachtlijst. Als er dan een plekje vrijkomt, laten we het weten. Allebei de voorstellingen zijn terug te vinden in ons activiteitenoverzicht.

Schrijf je in voor de kick-off van Welkom Online!

Woensdag 31 januari 2024, gratis

Steeds meer zaken kun je tegenwoordig online regelen, zoals boodschappen doen, een afspraak maken bij de huisarts of een route opzoeken. Daarnaast zijn er ook tal van mogelijkheden om sociale contacten te onderhouden. Maar, de drempel kan soms best hoog zijn om te leren hoe dat allemaal werkt. Het Nationaal Ouderenfonds organiseert samen met Ledenservice ZuidZorg een serie informele workshops om de online wereld stapje voor stapje te betreden. Elke workshop zal zich op een bepaald onderwerp focussen en deelnemers kunnen zich voor alle sessies inschrijven. Zo gaan we bijvoorbeeld aan de slag met het thema ‘gezondheid’ waarbij we met je meekijken hoe je online een afspraak maakt met de huisarts en wordt er uitgelegd wat voor gezondheidsapps er allemaal op je telefoon beschikbaar zijn. Op woensdag 31 januari is de kick-off in De Schalm in Veldhoven, waar we uitleggen wat we in de komende workshops gaan doen en wat men kan verwachten van de workshops die op de planning staan. Meld je hier aan.

Twee keer ontspannen voor de prijs van één bij Thermae 2000

Voor slechts € 15,- per bezoek

Geniet van dubbel zo veel ontspanning met onze exclusieve aanbieding bij Thermae 2000 in het prachtige Valkenburg. Als lid van de Ledenservice profiteer je altijd al van een scherp tarief, maar nu kun je gebruik maken van nóg meer voordeel. Kom je tussen 15 januari en 28 januari 2024 met korting een dagje ontspannen in Valkenburg aan de Geul? Dan ontvang je aan het einde van je bezoek een gratis terugkomvoucher waarmee je tussen 11 en 24 maart 2024 nóg een keer mag komen genieten. Je betaalt dan slechts € 15,- per bezoek! Het is tevens mogelijk om voordelige extra's bij te boeken. Kom jij ook de zomer relaxed afsluiten bij Thermae 2000? Vraag je kortingscode aan via deze pagina en reserveer daarmee je bezoek bij Thermae 2000!

Workshop 'Veiligheid Online' met Univé

Online gevaren nemen snel toe en zijn vaak dichterbij dan je denkt, online criminelen worden steeds slimmer én professioneler. Waar traditionele vormen van criminaliteit, zoals inbraak en diefstal, jaarlijks een afname laten zien, is cybercrime de enige vorm die jaarlijks groeit. Ook jij kunt helaas gemakkelijk slachtoffer worden! Daarom nemen de Ledenservice en Univé je mee in de wereld van online gevaren en geven je tips over online weerbaarheid. Meld je aan voor een van de twee gratis bijeenkomsten op 28 februari. Er zijn twee tijdvakken beschikbaar: om 13.00 uur en om 15.00 uur in Microlab Eindhoven. Klik hier om je aan te melden voor tijdvak 1 en klik hier om je aan te melden voor tijdvak 2.

Presentatie 'Digitale Nalatenschap' met DELA

We laten steeds meer data achter, zowel online als op onze computer en/of telefoon. Ook hebben steeds meer mensen één of meerdere socialmedia-accounts. Dat zorgt voor nieuwe vragen. Want wat moet je daarmee doen na een overlijden? Tijdens deze presentatie, georganiseerd door DELA, vertelt Sander van der Meer je alles over online nalatenschap en over hoe om te gaan met bijvoorbeeld foto’s op apparatuur of in de cloud van een overledene. Je krijgt praktische tips en natuurlijk kun je ook eigen vragen stellen. Op woensdag 21 februari 2024 ben je in de avond welkom bij van 18.30 uur tot 21.00 uur bij DELA Rijtackers - aula lux. Meld je aan door op deze link te klikken.

Ga terug naar het overzicht

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.