Presentatie Digitale Nalatenschap met DELA

21-02-2024

Over de activiteit

Na een overlijden zijn er genoeg zaken die geregeld moeten worden. Maar heb je wel eens nagedacht over de digitale voetafdruk die achterblijft? We laten steeds meer foto’s, video’s en bestanden achter, zowel online als op onze computer, tablet en/of telefoon. Ook hebben steeds meer mensen één of meerdere social media-accounts die blijven bestaan na een overlijden. Tijdens deze presentatie, georganiseerd door DELA, vertelt Sander van der Meer je alles over online nalatenschap en over hoe om te gaan met bijvoorbeeld foto’s op apparatuur of in de cloud van een overledene. Hoe begin je aan deze digitale erfenis, hoe kun je aan de slag met accounts waarvan je het wachtwoord niet weet en hoe snel moet je abonnementen opzeggen van een overledene? Je krijgt praktische tips en natuurlijk kun je ook eigen vragen stellen.

Meld je je via DELA aan? Vul dan bij lidnummer 'DELA' in.

Waar en wanneer
Woensdag 21 februari 2024
DELA Rijtackers - aula Lux
Anthony Fokkerweg 150, Eindhoven
18.30 - 21.00 uur

Aanmeldformulier

*
*
*
*

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.