Workshop 'Veiligheid Online' met Univé (begin middag)

28-02-2024

Let op: voor deze activiteit zijn twee tijdsvakken beschikbaar. Je kunt je hieronder aanmelden voor begin middag. Ga je liever aan het einde van de middag? Klik dan hier.

Over de activiteit
Online gevaren nemen snel toe en zijn vaak dichterbij dan je denkt, online criminelen worden steeds slimmer én professioneler. Waar traditionele vormen van criminaliteit, zoals inbraak en diefstal, jaarlijks een afname laten zien, is cybercrime de enige vorm die jaarlijks groeit. Ook jij kunt helaas gemakkelijk slachtoffer worden! Daarom nemen Ledenservice ZuidZorg en Univé je mee in de wereld van online gevaren en geven je tips over online weerbaarheid. Meld je aan voor een van de twee bijeenkomsten op 28 februari. Tijdens deze bijeenkomst neemt een Cyberspecialist je aan de hand van voorbeelden mee in de gevaren, zodat ook jij je veilig online kunt begeven.

Waar en wanneer
Woensdag 28 februari 2024
Microlab
Kastanjelaan 400, Eindhoven
13.00 - 14.30 uur

Aanmeldformulier

*
*
*

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.