Met ledenvoordeel naar Dierenrijk en ZooParc Overloon

Korting op Dierenrijk en ZooParc
De parken zijn weer geopend! Gaat u op zoek naar het nieuwe jonge olifantje Rashmi in Dierenrijk? Of bezoekt u liever ZooParc om op expeditie te gaan tussen de dieren? Vergeet niet voor beide parken gebruik te maken van de 25% ledenkorting (max. 6 personen). Let op: op dit moment is het verplicht online te reserveren. Klik bij het reserveren op "Ik heb een kortingsbon of pas". Toon uw e-ticket en ledenpas bij aankomst om uw korting te ontvangen. We wensen u veel plezier! Klik hier voor Dierenrijk Nuenen. Klik hier voor ZooParc Overloon.

PSV Foundation docu Levenslang
PSV volgde het leven van vier PSV’ers, die allemaal baat hebben gehad bij de inzet van PSV Foundation. In deze serie vertellen zij hun aangrijpende verhalen. Lize (29) kende geen gemakkelijke jeugd. De vroege dood van haar vader, een uithuisplaatsing en verblijf in de behandelkliniek hakten er flink bij haar in. Dit deed haar de ogen openen. In de vierde aflevering ontmoet u de altijd positieve Francis (26), die ondanks zijn beenamputatie op vroege leeftijd toch voetballer is bij PSV. Bekijk hier Levenslang 3 met Lize. Bekijk hier Levenslang 4 met Francis.

Over de rails of door de lucht?
Zowel het Spoorwegmuseum als het Luchtvaartmuseum Aviodrome zijn vanaf zaterdag 5 juni weer geopend! Dit zijn twee musea die u niet bezoekt, maar beleeft. Met de Voordeelshop van de Ledenservice krijgt u korting op tickets voor beide musea. Vergeet niet: na aanschaf van de tickets is het verplicht te reserveren bij het museum zelf. Heeft u nog geen Voordeelshop account aangemaakt? Met uw unieke code kunt u zich makkelijk aanmelden. Ga hier naar de online Voordeelshop.

Muzikale rubrieken van Luc en Coen
In Efkes Luisteren deelt troubadour Luc Vaesen zijn liefde voor muziek met u. In deze aflevering: het zonnetje! Luc vertelt over het letterlijke lichtpuntje aan de horizon in deze vreemde tijd. In de Klassieke Rubriek van Coen Jansen komt u meer te weten over klassieke componisten en muziek. Voor deze aflevering heeft hij Nederlandse muziek uit verschillende stijlperiodes voor u geselecteerd. Genoten? Laat eens een berichtje achter voor Luc of Coen. Klik hier voor Efkes Luisteren. Klik hier voor de Klassieke Rubriek.

Ga terug naar het overzicht

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.