Flinke ledenkorting op rookmelderpakketten

In verband met Koningsdag zijn we dinsdag 27 april 2021 telefonisch niet bereikbaar. We wensen u alvast een prettige Koningsdag! Klik hier voor het programma van Koningsdag Eindhoven. U kunt de dag digitaal thuis volgen.

Korting op rookmelderpakketten
Vanaf 1 juli 2022 is het in alle Nederlandse woningen verplicht om rookmelders te installeren. Samen met Brandpreventiewinkel hebben we twee mooie rookmeldersets samengesteld, met exclusieve ledenkorting voor u! De rookmelders van X-Sense zijn van hoge kwaliteit, klein en voldoen aan alle nodige eisen. Ook zijn ze gemakkelijk te bevestigen met de meegeleverde magnetische montageset. Wees er snel bij, want de eerste 100 bestellingen worden gratis verzonden! Ga hier naar de exclusieve aanbieding.

PSV Foundation stelt zich voor
PSV draagt al meer dan honderd jaar op een positieve manier bij aan de hedendaagse maatschappij. Sinds januari 2017 zijn de maatschappelijke activiteiten van PSV ondergebracht in de PSV Foundation. De komende weken delen we met u de docuserie 'Levenslang'. PSV volgde een jaar geleden het leven van vier PSV’ers, die allemaal baat hebben gehad bij de inzet van PSV Foundation. In deze serie vertellen zij hun aangrijpende verhalen. Bekijk hier het introductiefilmpje. Bekijk hier Levenslang aflevering 1.

45% korting op hotelovernachtingen
De meivakantie staat voor de deur en de terrassen gaan weer open. We blijven in eigen land, maar ook hier is veel moois te ontdekken! Wellicht kunt u daarbij een heerlijke overnachting gebruiken. Als lid van de Ledenservice ZuidZorg ontvangt u 45% korting op een hotelovernachting voor twee bij Fletcher Hotels. Bekijk het nu in onze Voordeelshop. Heeft u nog geen account aangemaakt? Ga hier naar de Voordeelshop.

Muzikale rubrieken van Luc en Coen
In Efkes Luisteren deelt troubadour Luc Vaesen zijn liefde voor muziek met u. In deze aflevering vertelt Luc dat hij niet meer kan wachten om weer muziek te mogen maken voor anderen in de buitenlucht, zeker niet met dit mooie lenteweer. In de Klassieke Rubriek van Coen Jansen komt u meer te weten over klassieke componisten en muziek. Deze aflevering over Rusland gaat over Prokovjev en Sjostakovitsj. Veel lees- en luisterplezier! Klik hier voor Efkes Luisteren. Klik hier voor de Klassieke Rubriek.

Ga terug naar het overzicht

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.