Ledenservice ZuidZorg Voordeelshop

Met trots presenteren wij de Ledenservice ZuidZorg Voordeelshop! Vanaf nu kunt u als lid gebruik maken van alle kortingen in deze nieuwe webwinkel. U krijgt onder andere korting op producten voor thuis, zoals e-books, films en series, bordspellen, puzzelboekjes en online fitness. Ook kortingen op hotels, restaurants en leuke dagjes weg behoren tot het aanbod. Helaas laten de omstandigheden het niet toe om daar nu gebruik van te maken. U kunt de vouchers wel alvast bestellen.

Hoe activeert u de Voordeelshop?
Om gebruik te maken van de Voordeelshop moet u eerst een account aanmaken. Dit kan gemakkelijk door onderstaande stappen te volgen:
  • Heeft u uw unieke code bij de hand? Zo niet, deze kunt u in de eerstvolgende nieuwsbrief vinden.
  • Ga naar de Voordeelshop via de grote knop. Klik vervolgens op de knop 'Verzilver je code' om het registreren te starten.
  • Vul alle gegevens in en klik op 'Registreer'. Na het ontvangen van de bevestigingsmail, kunt u direct gebruik maken van de Voordeelshop!

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.