Ledenservice ZuidZorg Voordeelshop

De Ledenservice ZuidZorg Voordeelshop is niet meer in gebruik. Dit was een pilot die we in het jaar 2021 getest hebben. Voor vragen kunt u een mail sturen naar info@ledenservicezuidzorg.nl


Met trots presenteren wij de Ledenservice ZuidZorg Voordeelshop! Vanaf nu kunt u als lid gebruik maken van alle kortingen in deze nieuwe webwinkel. U krijgt onder andere korting op producten voor thuis, zoals e-books, films en series, bordspellen, puzzelboekjes en online fitness. Ook kortingen op hotels, restaurants en leuke dagjes weg behoren tot het aanbod. Helaas laten de omstandigheden het niet toe om daar nu gebruik van te maken. U kunt de vouchers wel alvast bestellen.

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.