Shop4mama uitgelicht, muziek en een filmpje van ons!

Deze week hebben 25 winnaars het boek Tommie en Lova ontvangen. We wensen de gelukkigen veel plezier met het boek! Hierboven ziet u één van de gelukkige winnaars die twee van haar kleinkinderen al aan het voorlezen is.

'Wij zijn Ledenservice ZuidZorg'
De komende weken delen we met u filmpjes van Ledenservice ZuidZorg. Kom in de video van deze week te weten wie wij zijn, waar we voor staan en wat we voor u kunnen betekenen. Deze video hebben we voor het eerst getoond tijdens onze eerste Algemene Ledenvergadering (ALV) op 5 juni 2019. De avond werd muzikaal afgesloten met een optreden van Songfestivalwinnaar Lenny Kuhr. De terugblik van deze avond vindt u terug in de volgende nieuwsbrief. Veel kijkplezier! Ga hier naar het eerste filmpje.

Shop4mama.nl en Slimwear.nl
Deze webshops zijn gespecialiseerd in senioren- en zwangerschapslingerie. Vanaf nu brengt de lingeriespecialist ook producten aan huis! Door middel van een telefonische afspraak wordt uw maat bepaald en uw voorkeuren meegenomen. Zo ontvangt u thuis een aantal setjes om te proberen, zodat u niet onnodig de deur uit hoeft. Dit is geheel vrijblijvend: u betaalt ook geen bezorgkosten. Als lid van Ledenservice ZuidZorg ontvangt u 15% korting. U kunt hen bellen voor een afspraak. Klik hier voor meer informatie.

Bekijk nu onze nieuwe rubriek: 'Efkes Luisteren' door Luc Vaesen
In onze vorige nieuwsbrief hebben we u voorgesteld aan onze huistroubadour Luc Vaesen. Met de nieuwe rubriek 'Efkes Luisteren' deelt hij zijn liefde voor muziek en kennis ook met u! Om elkaar nog beter te leren kennen, heeft Luc deze week gekozen voor een nummer uit eigen werk. Hij hoort graag wat u van de muziek en de nieuwe rubriek vindt. Laat uw reactie 'efkes' via onderstaande pagina achter, dan komt het direct bij hem terecht. Pak wat lekkers en geniet van 'Efkes Luisteren'. Klik hier voor zijn tweede rubriek.

Geniet van onze klassieke rubriek door Coen Jansen | Aflevering 11
Coen Jansen aan het woord: "In de derde aflevering over Amerika kunt u onder andere gaan genieten van het prachtige 'The Unanswered Question', gecomponeerd door Charles Ives. Charles Ives is een Amerikaanse componist uit de vroege twintigste eeuw. Hij staat bekend om zijn unieke compositiestijl die al vooruit wijst naar latere muzikale ontwikkelingen van de 20e eeuw. Ik wens u weer heel veel kijk- en luistergenot." Klik hier voor de elfde aflevering. Bekijk hier alle afleveringen terug.

Ga terug naar het overzicht

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.