Geniet van muziek of doe mee aan de winactie!

Vanaf deze week hebben we niet één, maar twee muzikale rubrieken! U kunt elke nieuwsbrief nog steeds genieten van de klassieke muziektips van Coen Jansen, maar ook van de nieuwe rubriek 'Efkes Luisteren' van Luc Vaesen.

Bekijk nu onze nieuwe rubriek: 'Efkes Luisteren' door Luc Vaesen
We stellen u graag voor aan onze huistroubadour: Luc Vaesen! Zoals u eerder heeft gelezen, zijn we deze zomer met Luc op pad geweest langs verschillende woonzorgcentra in de regio. Met onze nieuwe rubriek 'Efkes Luisteren' deelt hij zijn liefde voor muziek en kennis ook met u! In elke rubriek komt er een ander nummer uit de muziekbibliotheek van Luc aan bod. Zet een kop koffie of thee, neem 'efkes' de tijd voor uzelf en geniet van Luc Vaesen in 'Efkes Luisteren'. Klik hier voor de eerste rubriek.

Win één van de 25 gesigneerde exemplaren van Tommie en Lova!
Hoeveel kinderen konden het afgelopen half jaar niet gewoon knuffelen met opa en oma? Hoeveel opa's en oma's moesten anders dan anders met hun kleinkinderen omgaan? Uit het ervaren van die rare werkelijkheid, is een mooi kinderboek ontstaan: Tommie en Lova het corona-bezoek. Het is een prentenboek om voor te lezen aan kinderen vanaf 4 jaar. Wilt u kans maken op één van de 25 gesigneerde exemplaren? Geef uw gegevens dan door via onderstaande pagina. Ga hier naar de pagina en doe mee!

Een klein Opkikkertje: geniet van kunstwerken in onze Galerij
De afgelopen maanden hebben we zoveel mooie kunstwerken, foto’s, gedichten en andere creaties van onze leden mogen ontvangen, dat we deze graag met u willen delen. We hebben daarom speciaal een webpagina aangemaakt om al dit moois tentoon te stellen. U kunt meegenieten van de creativiteit van onze leden. Heeft u ook een mooi gedicht, een bijzondere foto, of andere creatie die u graag wilt delen met onze leden? U kunt het sturen naar: info@ledenservicezuidzorg.nlBekijk hier de galerij met kunstwerken.

Geniet van onze klassieke rubriek door Coen Jansen | Aflevering 10
De klassieke rubriek gaat verder met de reis door Amerika. Deze week staat componist Leonard Bernstein centraal. Coen Jansen aan het woord: "In deze aflevering over Amerika schenken we aandacht aan een muzikale alleskunner; componist, meester-pianist, docent, internationaal gevierd en uiterst charismatisch top-dirigent van een ongelooflijk groot aantal toporkesten: Leonard Bernstein. Ik wens u heel veel kijk- en luisterplezier." Klik hier voor de tiende aflevering. Bekijk hier alle afleveringen terug.

Ga terug naar het overzicht

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.