Doe mee en win een mondkapje van SiNTLUCASNXT!

Vul onderstaand formulier in om kans te maken op een mondkapje!

Maak kans op een mondkapje, handgemaakt door studenten van SiNTLUCASNXT! De kapjes worden gemaakt in de huiskleuren van de Ledenservice: donkerblauw stof met lichtgroene elastiek. Met deze winactie steunt Ledenservice ZuidZorg de SiNTLUCASNXT Conceptstore. Dit initiatief geeft studenten de mogelijkheid om extra vlieguren te maken in hun ambachtelijk vak. Wilt u kans maken op één van de 25 mondkapjes? Geef uw gegevens dan door via onderstaande pagina. De winnaars krijgen bericht.

Over SiNTLUCASNXT
SiNTLUCASNXT is een nieuw initiatief, gestart vanuit een behoefte van SintLucas, creatieve vakschool in Eindhoven & Boxtel. Met als doel MBO studenten die een creatieve opleiding volgen, via een betaalde bijbaan extra vlieguren te laten maken tijdens hun studie. Zodoende helpen wij samen studenten aan een betere aansluiting op de arbeidsmarkt. Zelf een mondkapje kopen of nieuwsgierig naar hun andere producten? Bezoek dan deze website.

Helaas kunt u niet meer meedoen aan deze prijsvraag. Houd uw post in de gaten voor de decembereditie van Zuid&ZO. In dit magazine kunt u weer meedoen aan de prijspuzzel en een prijsvraag.

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.