Dagtocht Cheese Experience en Proeftuin

23-04-2024

Deze dagtocht is helaas volgeboekt. Je kunt je hieronder aanmelden voor de wachtlijst. Mocht er dan een plekje vrijkomen, nemen wij contact met je op. Heb je vragen? Bel ons dan op 085 - 822 07 60 of stuur een mail naar info@ledenservicezuidzorg.nl.

Zeg je kaas, dan zeg je Gouda. Deze stad staat over de hele wereld bekend om zijn kaas. We gaan het verhaal achter de Goudse kaas ontdekken bij de Gouda cheese experience. We gaan van start met een kop koffie of thee met cheesecake, waarna we in groepen op interactieve ontdekkingsreis gaan door het goudgele universum van Goudse kaas. Ga zelf aan de slag met virtueel melken, kazen keren of leer de fijne kneepjes van het eeuwenoude handjeklap. Uiteraard wagen we ons ook aan een proeverij van de échte Goudse Kaas. Leer meer over de koe in de Melkweg of stap in een enorme kaas. De liefhebber kan ook een foto maken in oud-Hollandse klederdracht. Na ons bezoek aan de Gouda Cheese Experience gaan we lunchen in restaurant Proeftuin van Holland in Boskoop. Na de lunch bezoeken we de proeftuin en krijg je een boeiende rondleiding door het assortiment wat er in en om Boskoop gekweekt wordt. Na de rondleiding kun je nog op eigen gelegenheid de proeftuin bezoeken. Leuk om te zien zijn de drijvende tuinkamers, op de daken hiervan staan kassen met een prachtig uitzicht op het omliggende polderlandschap. Of bezoek de theeschenkerij en de leuke streekwinkel. Een heerlijke plek om te vertoeven en te genieten van al het groen. We sluiten de dagtocht af met een heerlijk diner, waarna we weer naar huis vertrekken. 

Wat is inbegrepen in de dagtocht?
Deze dagtocht is inclusief koffie of thee met cheesecake, bezoek aan de Cheese Experience, film, audiotour, zelf een foto maken in oud-Hollandse klederdracht, kaasproeverij, lunch, bezoek aan en door de rondleiding Proeftuin van Holland, diner met twee consumpties en vervoer per luxe touringcar.

Exclusieve ledenprijs
€ 89,95 p.p. (originele prijs € 102,95 p.p.)

Datum
Dinsdag 23 april 2024
van 08.30 uur tot 21.00 uur

Opstapplaatsen
08.30 uur Bushalte Molenweg, Eersel
09.00 uur Parking Tongelreep, Eindhoven

De dagtochten zijn ook geschikt als u wat minder mobiel bent. U kunt uw loophulpmiddel meenemen. We vragen u dit aan te geven bij het reserveren.

Aanmeldformulier

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.