De lente is weer aangebroken, tijd voor een dagje uit

Algemene Ledenvergadering met 'Calling Tribute Band'
Woensdag 24 april 2024, gratis toegang

Graag nodigen we je uit voor de vijfde Algemene Ledenvergadering op woensdag 24 april 2024. De avond is geheel verzorgd en gratis te bezoeken voor onze leden. Je bent vanaf 18.30 uur van harte welkom in Theater de Schalm in Veldhoven. Kom meer te weten over de Ledenservice op onze infomarkt, praat en beslis mee over de vereniging tijdens de vergadering en geniet na de pauze van de Calling Tribute Band! Deze club van gepassioneerde muzikanten laten je genieten van de mooiste muziek van verschillende grootheden. Denk hierbij aan muziek van Neil Diamond, Lou Rawls en Elvis. Wees er snel bij, want de kaarten zijn snel vergeven.

Speelland Beekse Bergen is weer geopend
25% korting op de dagentree

De winter is officieel ten einde en dat betekent ook dat Speelland Beekse Bergen zijn deuren weer heeft geopend. Wist je dat je met jouw ledenpas korting krijgt op dit leuke familie-uitje? Bij Speelland Beekse Bergen kunnen kinderen zich helemaal uitleven. Zo is er de spannende aquashuttle, waarbij je wordt gelanceerd op het water. Klimmen en klauteren kan op de enorme ballenberg. En het enige echte Speelland rijbewijs behaal je op de Safari Buggybaan. Terwijl de kinderen meedansen met Djambo of zich vermaken in de verschillende attracties, kun je als (groot)ouder heerlijk bijkomen op het terras of zandstrand. Met het hele gezin genieten! Op vertoon van je ledenpas ontvang je 25% korting op de dagentree voor maximaal zes personen. De korting geldt alleen op Speelland en niet op Safaripark Beekse Bergen.

Gezondheid, positiviteit en beweging met Veldhoven Gezond
23 maart tot en met 20 april 2024

Wil jij je gezondheid verbeteren en lekkerder in je vel zitten? Veldhoven zet zich van 23 maart tot en met 20 april 2024 in voor gezondheid, positiviteit en beweging. Volg verschillende workshops, lezingen en proeflessen met Veldhoven Gezond. Allemaal georganiseerd door lokale verenigingen, bedrijven en organisaties. En op zaterdag 20 april 2024 als afsluiting een festival rond het Citycentrum: Veldhovens Healthy Fest. Een hele dag vol gezelligheid, ontspanning en activiteiten om jouw gezondheid een boost te geven. Zo is er een ontspanningsplein met yoga en muziek, een sportplein met diverse sportworkshops en een ontmoetingsplein met optredens en een springkussen. Ook de Ledenservice is hierbij aanwezig, kom ons vooral bezoeken bij onze kraam! Daarnaast organiseren we op vrijdag 12 april 2024 een Educatieve wandeling door Toterfout door Toterfout, die ook toegankelijk is voor niet-leden. Heb jij een familielid, vriend of vriendin die ook wel eens met een wandeling mee wil gaan? Laat ze zich dan vrijblijvend en gratis aanmelden. 

Workshop 'Herkent u dit?' door het Rode Kruis
Wat moet je doen als een naaste een beroerte krijgt, of bewusteloos raakt? Als je dit soort situaties snel herkent, kun je levens redden. Na het volgen van deze workshop van het Rode Kruis neem je twee essentiële dingen mee naar huis: het herkennen van een slachtoffer (bewusteloosheid, verslikken, beroerte) én weet je de eerste hulpverlening op te starten. Deze workshop vindt plaats op twee verschillende data en locaties. Op donderdag 18 april 2024 zijn we met het Rode Kruis in Eindhoven en op donderdag 6 juni 2024 kun je aansluiten in Valkenswaard. Wees er snel bij, want er zijn maar beperkte plekken beschikbaar. 

Kom naar de Ledendagen in attractiepark Toverland
Ga op 25 of 26 mei, 1 of 2 juni 2024 met korting naar Toverland! Als lid van de Ledenservice ontvang je op deze dagen flinke korting op de entreeprijs. Ook ontvang je een gratis parkeerticket t.w.v. 10 euro én krijg je 5% korting op alle horeca en merchandise. Stap binnen in een betoverende wereld vol avontuur, shows en spectaculaire attracties. Laat je meenemen in de magie en geniet samen van meer dan 40 attracties en shows voor jong en oud. In Toverland wisselen sensationele achtbanen, vrolijke familieattracties en klimtoestellen elkaar af. Om direct tickets te bestellen ga je naar deze pagina, waar je de kortingscode invult: MVLDZUIDZORG2024

Ga terug naar het overzicht

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.