Veldhoven Gezond: educatieve wandeling door Toterfout

12-04-2024

Ledenservice ZuidZorg organiseert zowel routewandelingen zonder gids als educatieve wandelingen met IVN-gids. Tijdens Veldhoven Gezond 2024 kun je gratis mee op educatieve wandeling door Toterfout. Op vrijdag 12 april 2024 ben je van harte welkom om mee te gaan. Je hoeft voor deze wandeling geen lid te zijn. Je kunt je onder aan deze pagina aanmelden voor de wandeling.

Over Ledenservice ZuidZorg
Bespaar op je verzekering met onze collectieve kortingen, ga mee met gratis activiteiten, doe inspiratie op voor een gezonder leven en houd meer tijd over voor leuke dingen, met de hulp van onder andere handige klusvrouwen en andere professionals. Voor slechts € 21,95 word jij en je huishouden lid van de Ledenservice. Jouw voordelen als lid:

  • Korting bij musea, dierenparken en wellnesscentra
  • Collectiviteitskorting bij VGZ, CZ en Univé
  • Ruim hulpaanbod voor mantelzorgers
  • Gratis lenen van hulpmiddelen bij Medipoint en Vegro
  • 4x per jaar ons magazine Zuid&Zo op de deurmat

Veldhoven Gezond: educatieve wandeling door Toterfout
Vrijdag 12 april 2024
Gasterij 't Dorpsgenot
Toterfout 13A, Veldhoven
13.00 - 15.30 uur

Over Veldhoven Gezond
Je wilt je gezondheid verbeteren en lekker in je vel zitten. Maar hoe en waar kan dat in Veldhoven? Ontdek het van 23 maart t/m 20 april 2024 bij Veldhoven Gezond. Vier weken lang staat Veldhoven helemaal in het teken van gezondheid, positiviteit en beweging.

Aanmeldformulier

*
*
*
*
*

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.