Nieuwe dagtocht, wandelactiviteit en muziek rubriek

Dagtocht naar Advocatenproeverij en rondrit met Zonnetrein
Donderdag 24 maart 2022 | € 76,95 p.p.

Vanuit de opstapplaats rijden we naar Gastvrei Aalshof in Haps en wordt u ontvangen door Conny van den Besselaar. Zij heeft voor u de koffie/thee klaar staan met appeltaart. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van eieren, een heuse kip-en-ei beleving. U wordt op de hoogte gebracht van allerlei kip- en ei-weetjes. Natuurlijk wordt er ook geproefd van de verschillende soorten advocaat zoals, Doortje, Suyp, McEgg, en Moortje. U staat versteld hoeveel producten er van eieren worden gemaakt. Daarna kunt u vrij rondwandelen door de prachtige aangelegde tuin en is het heerlijk vertoeven in de serre. Voor de lunch rijden we naar restaurant De Gelderse Poort en vertrekken daarna met de Zonnetrein om de Ooijpolder en de Duffelt te verkennen. Met een gids gaat u een prachtige tocht maken die alles vertelt over de omgeving. De dagtocht sluiten we af met een heerlijk diner. Voor de dagtocht kunt u het beste telefonisch reserveren via 085 - 822 07 60. We zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar, van 10-12 uur en van 13-16 uur.

Hulp met uw belastingformulieren
met een tip van Dhr. Adri van den Heuvel

Dhr. Adri van den Heuvel is belastingadviseur. Als lid van de Ledenservice kunt u met korting gebruik maken van zijn hulp. Naast het invullen van de formulieren heeft hij ook verschillende tips voor het aanvragen van toeslagen. “Het invullen van belastingformulieren is nooit een leuke klus en soms ook erg ingewikkeld. Wellicht is enige hulp daarbij welkom. De hulp geldt ook voor de zorg- en huurtoeslag. Vanaf januari 2020 zijn er voor de huurtoeslag de maximale inkomensgrenzen te komen vervallen. Kwam u voorheen niet in aanmerking voor huurtoeslag, dan wellicht nu wel. Als u twijfelt of u in aanmerking komt voor zorg- en/of huurtoeslag kunt u mij altijd bellen. Ik sta graag voor u klaar.” Klik hier voor meer informatie.

Routewandeling in Bladel (8,4 km) op donderdag 17 maart 2022

Gaat u mee op routewandeling met de Ledenservice? Dit jaar organiseren we zowel routewandelingen zonder gids als educatieve wandelingen met IVN-gids. We houden verschillende tochten in de regio Zuidoost-Brabant. U wordt altijd ontvangen met koffie/thee en lekkers, daarna zal een wandeling van 1,5 tot 2 uur plaatsvinden in een natuurrijke omgeving. Voor nu hebben we een wandeling zonder gids gepland staan in Bladel. Deze tocht is 8,4 km lang. Meld u nu aan via onderstaande site. 

Klik hier om u aan te melden.

Klassieke Rubriek door Coen Jansen

De Klassieke Rubriek trekt nog steeds door Frankrijk! In deze aflevering komen weer vier nieuwe Franse componisten aan bod. Coen aan het woord: "U kunt als eerste gaan luisteren en kijken naar het vrolijke 'gekwinkelier' van een witte merel. Daarna staat ongeëvenaarde mooie pianomuziek en betoverende muziek met fluitsolo voor u klaar. Verder volgen nog een bruisend maar zedenloos ballet, ontroerende koor- en toneelmuziek en tot slot frivole, door Brazilië geïnspireerde muziek." We wensen u veel lees- en luisterplezier!Lees hier de Klassieke Rubriek verder.

Ga terug naar het overzicht

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.