Dagtocht: Rondvaart Biesbosch en bezoek aan klompenmakerij

Ontdek de Biesbosch en breng een bezoek aan de klompenmakerij
Datum: woensdag 8 september 2021
Prijs: € 68,95 p.p.

Via uw opstapplaats rijden we naar Drimmelen, waar we aan boord gaan voor een prachtige natuurtocht door de Biesbosch. Heerlijk even genieten van deze prachtige natuur. Tijdens de rondvaart wordt er een heerlijk kopje koffie/thee geserveerd met gebak. Voor de lunch rijden we naar Dussen naar Klompenmakerij Den Dekker. Hier staat een heerlijke lunch met kroket voor u klaar. Daarna is het tijd voor een demonstratie die door de klompenmaker Peter op een humoristische wijze wordt gepresenteerd. We sluiten af in Restaurant de Gouden Leeuw met een diner.

Reserveren
Reserveren kan door te mailen naar info@ledenservicezuidzorg.nl onder vermelding van ‘Dagtochten’. Telefonisch reserveren kan ook, door te bellen naar ons nummer: 085 - 822 07 60. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. Klik hier voor alle informatie.

Bezoek voordelig het Moco Museum
Het Moco Museum in Amsterdam heeft een breed scala aan moderne en hedendaagse kunst die zij aan het grote publiek tentoonstellen. De kunstenaars blinken vooral uit in de ironie die zij hanteren op de hedendaagse maatschappij. Denk hierbij aan de kunstenaars Banksy en Warhol. Via de Voordeelshop krijgt u 30% korting op entree. Hebt u nog geen Voordeelshop account aangemaakt? Met uw unieke code kunt u zich makkelijk aanmelden. Ga hier naar de online Voordeelshop.

Muzikale rubrieken van Coen en Luc
Met de Klassieke Rubriek van Coen Jansen reizen we deze week naar Frankrijk. Coen laat u een aantal religieuze klassieke stukken van Franse componisten horen en vertelt daarbij de geschiedenis. In de nieuwe aflevering van Efkes Luisteren vertelt Luc Vaesen over het melancholische gevoel wat jaarlijks terugkeert, als de eerste zomerse augustusweek aanbreekt. Heeft u een verzoek voor Coen of Luc? U kunt altijd een reactie plaatsen. Klik hier voor Efkes Luisteren. Klik hier voor de Klassieke Rubriek.

Ga terug naar het overzicht

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.