Nieuwe ledenactie: korting op verschillende cursussen

Nieuwe ledenactie: 20% korting op de online cursussen van Etadoro
We hebben weer een nieuwe ledenactie voor u! Als lid van de Ledenservice ontvangt u 20% korting op meer dan twintig online cursussen van Etadoro. Op de website vindt u gevarieerde online cursussen over verrassende onderwerpen: van fotografie en interieurstyling tot kunstgeschiedenis en mindfulness. De cursussen worden gegeven door ervaren trainers. U kunt een cursus in uw eigen tempo volgen.
Vraag hier de kortingscode aan.

Bekijk nu de langer thuis cadeaus in de webshop van Vegro
Wist u dat Vegro een uitgebreid assortiment aan langer thuis cadeaus heeft, waardoor u of uw naaste langer thuis kan blijven wonen? Als lid van de Ledenservice ontvangt u 10% korting op het assortiment. Daarnaast profiteert u tot en met 31 december 2020 van gratis verzending. U ontvangt de korting met de code: Ledenservice2020. De gratis verzendkosten worden automatisch verrekend in uw mandje.
Ga hier naar de webwinkel van Vegro.

Efkes Luisteren door Luc Vaesen
Deze week in Efkes Luisteren vertelt Luc over hoe de aankomst van een kille winter hem terug doet denken aan dit bewogen jaar. "Waar zijn de mooie dagen gebleven. De lange zwoele avonden. We hebben het allemaal gehad dit jaar, maar de kalender klopte dit jaar niet met een aantal jaarlijks terugkerend taferelen, feesten, festivals en evenementen. Grote gebeurtenissen waren er dit jaar ineens niet." Pak een warme kop koffie of thee: het is tijd om efkes een moment voor uzelf te nemen.
Ga hier naar zijn nieuwe rubriek.

Klassieke rubriek door Coen Jansen

Deze week zetten we maar liefst vier Duitse componisten in de spotlights. In deze aflevering kunt u gaan luisteren naar vier grote namen uit de Duitse Romantiek. Zij hebben elkaar gekend, beïnvloed, gepromoot en bewierookt; Felix Mendelssohn-Bartholdy, Robert Schumann, Johannes Brahms en Max Bruch. Coen vertelt u graag meer over de geschiedenis van deze componisten. Beluister ook de stukken van deze heren in de vier bijpassende video's.
Klik hier voor de veertiende aflevering.
Bekijk hier alle afleveringen terug.

Ga terug naar het overzicht

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.