Bekijk nu jouw collectiviteitskorting voor 2024

Krijg collectieve korting bij VGZ, CZ en Univé 

Bereken nu jouw voordeel

Het is goed om regelmatig na te gaan of je verzekeringen nog aansluiten bij je huidige situatie en wensen. De decembermaand is een perfect moment om daar even bij stil te staan. Ledenservice ZuidZorg werkt samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Als lid kun je profiteren van de afspraken die wij met hen hebben gemaakt, zoals collectieve korting op de aanvullende verzekering. Maar collectief verzekerd zijn heeft nog vele andere voordelen! Klik op onderstaande knoppen om de nieuwe tarieven en voordelen te bekijken.

Doe jij ook mee met De Zorgverzekeringsquiz?
Maandag 27 november, 20.00 uur

Het kiezen van de juiste zorgverzekering kan veel keuzestress met zich meebrengen. Daarom organiseert Ledenservice ZuidZorg op maandag 27 november 2023 om 20.00 uur de gratis online Zorgverzekeringsquiz.Tijdens deze online webinar zullen quizmasters Luuk Touw en Frédérique Arnold je uitdagen met een aantal pittige vragen over de zorg en zorgverzekering. Daarnaast gaan ze in gesprek met twee experts: Martien Bouwmans (schrijver van het boek ‘Het zorgstelsel ontrafeld’) en Michael Bartelink (zorgverzekeringsexpert van vergelijkingssite Independer). Van hen krijg je handige tips en inzichten die je kunnen helpen om de beste beslissing te nemen bij het kiezen van een nieuwe zorgverzekering. Kijk en speel mee en test je kennis! Daarbij maak je kans op mooie prijzen zoals een smartwatch, een jaarabonnement op Basic-Fit of een wellness cadeaubon. Kijken en meespelen is gratis, meld je hier aan.

CZ en VGZ vergoeden je lidmaatschap van de Ledenservice
Als je aanvullend collectief verzekerd bent

Ben je aanvullend collectief verzekerd bij CZ of VGZ? Dan kun je het lidmaatschapsgeld van Ledenservice ZuidZorg declareren bij hen! Vanaf volgende week kan je nieuwe ledenpas voor 2024 op de mat vallen, bijgesloten tref je ook een factuur aan. Dien (een kopie van) deze factuur in bij CZ of VGZ en krijg het bedrag van € 21,95 terug van de zorgverzekeraar. Meer informatie over het declareren vind je op onze website.

Ga terug naar het overzicht

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.