Een heerlijk prijspakket voor de deur

Bezorgd door Dé Maaltijdservice

Winnaars van de prijspuzzel uit het junimagazine werden een paar weken geleden extra in het zonnetje gezet. Dé Maaltijdservice kwam de gewonnen prijspakketten namelijk hoogstpersoonlijk afleveren.

Ledenservice ZuidZorg heeft, voor de prijspuzzel van het junimagazine, de handen ineengeslagen met Dé Maaltijdservice. Die zorgde ervoor dat alle gelukkige winnaars een mooi verwenpakket overhandigd kregen aan hun voordeur. Het verwenpakket, bestaande uit een selectie heerlijke boodschappen van supermarkt Spar, werd bij de 25 winnaars bezorgd door één van de vrijwilligers van Dé Maaltijdservice.

Gelukkige winnaars
Voor de winnaars een echte verrassing, zo vertelt ook mevrouw Iraca, die de prijspuzzel altijd invult, maar nog nooit een prijs in ontvangst mocht nemen: “Echt een schitterend cadeau, die gevulde boodschappentas. Ik blijf zeker meepuzzelen!” Ook mevrouw Mertens deed de deur met een grote glimlach open toen het pakket werd bezorgd: “Wat een geluk hè?”

Links: mw. Iraca met haar prijspakket, rechts: vrijwilliger Frits de Koning overhandigt het pakket aan mw. Mertens.

Ook kans maken op zo’n leuke prijs? Elk kwartaal staat er in ons magazine Zuid&Zo een woordzoeker met een wisselende prijs. De ene keer geven we een cadeaukaart weg, de andere keer maak je kans op een boodschappenpakket van Dé Maaltijdservice. De puzzel van het laatste magazine vind je op pagina 27 in het septembernummer. Je kunt hier de juiste oplossing doorgeven.

Over Dé Maaltijdservice
Dé Maaltijdservice is een sociale onderneming en verzorgt maaltijden en boodschappen voor kwetsbare mensen. De vrijwilligers bezorgen wekelijks lekkere en gezonde maaltijden en boodschappen aan huis. Zij komen met goed en slecht weer, altijd en overal. Ze maken een praatje en houden desgewenst een oogje in het zeil. Als lid van Ledenservice ZuidZorg kunt u bij Dé Maaltijdservice een gratis proefmaaltijd bestellen. Lees hier meer over Dé Maaltijdservice.

Ga terug naar het overzicht

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.