We hebben weer een bomvolle activiteitenkalender voor je!

Krijg persoonlijk advies tijdens de Zitadviesdag bij Medipoint
13 oktober 2023, gratis toegang

Dankzij een ruime keuze aan sta-opstoelen, weten we zeker dat er eentje voor jou bij zit. Waar je net zo makkelijk in gaat zitten, als dat je eruit opstaat. Tijdens de zitadviesdag kun je proefzitten op de verschillende modellen. Ervaar het verschil in comfort en ondersteuning bij het opstaan. Kom voor persoonlijk advies naar de zitadviesdag bij de Medipoint-winkel in Eindhoven op de Doctor Cuyperslaan 38. Op vrijdag 13 oktober ben je tussen 10.00 uur en 16.00 uur van harte welkom om alle sta-opstoelen uit te proberen. Bovendien krijg je van 1 september tot en met 30 november als lid van Ledenservice ZuidZorg tot 20 procent korting op sta-opstoelen. Koop je tijdens de zitadviesdag één van de actiemodellen? Dan krijg je daar gratis een elektrische hoofdsteun of stoelverwarming bij. Zeker zijn van een tijdslot tijdens de zitadviesdag? Meld je dan aan via deze link

Uitleg over erfrecht- en nalatenschapsplanning
12 oktober 2023, gratis toegang

Heb je er wel eens over nagedacht of voor jou en je partner alles goed is geregeld, als één van jullie komt te overlijden? En wat als je door ziekte of een ongeval niet meer zelf kunt beslissen? Raadzaam Advies geeft je tijdens deze bijeenkomst meer informatie over wat te doen bij erfrecht- en nalatenschapsplanning. Tijdens de uitleg wordt er ook ingegaan op actuele veranderingen. Wist je bijvoorbeeld dat de schenkingsvrijstelling eigen woning ("jubelton") per 1 januari 2024 volledig wordt afgeschaft? De bijeenkomst is inclusief koffie/thee met gebak en er zijn twee tijdsvakken beschikbaar: 's middags en 's avonds. Klik hier om je aan te melden.

Win tickets voor de filmpremière van Rocco & Sjuul in Eindhoven
10 november 2023

In Rocco & Sjuul ontmoet mantelzorger Sjuul na jaren weer haar jeugdliefde Rocco. De vonk tussen de twee slaat opnieuw over, wat onvermijdelijke consequenties met zich meebrengt. Want mag en kan je weer voor jezelf kiezen wanneer je al een heel leven hebt geleid? Wat als je verliefd wordt op iemand anders dan je partner, voor wie je mantelzorger bent? Vegro is trotse partner van deze nieuwe Nederlandse feelgoodfilm en Ledenservice ZuidZorg mag enkele leden verrassen met een volledig verzorgde avond voor twee personen naar de filmpremière van Rocco & Sjuul op 10 november 2023 in Eindhoven. De avond is inclusief rode loper, de film en een hapje en drankje achteraf. Klik hier om je gegevens in te vullen en maak kans op twee tickets voor deze bijzondere filmpremière.

Gratis Workshop 'Veiligheid Online' met Univé

Online gevaren nemen snel toe en zijn vaak dichterbij dan je denkt, cybercriminelen worden steeds slimmer én professioneler. Ook jij kunt helaas gemakkelijk slachtoffer worden! Daarom nemen Ledenservice ZuidZorg en Univé je mee in de wereld van online gevaren en geven we tips over online weerbaarheid tegen cybercriminelen. Meld je aan voor één van de twee gratis bijeenkomsten op 7 november. Er zijn twee tijdsvakken beschikbaar: om 13.00 uur en om 15.00 uur in Microlab Eindhoven. Klik hier om je aan te melden.

Er zijn nog plekken: Herberg de Brabantse Kluis in Aarle Rixtel

Krijg een uniek inkijkje in het dagelijkse leven van de zusters van het Missieklooster Heilig Bloed, naast de lang-gevelboerderij waarin Herberg de Brabantse Kluis is gevestigd. Zuster Madeleine vertelt onder andere over het ontstaan van de congregatie, het kloosterleven en hun missiewerken. Woensdag 11 oktober brengen we van 10.00 uur tot 12.30 uur een bezoek aan Herberg de Brabantse Kluis in Aarle Rixtel. De exclusieve ledenprijs is € 7,50 p.p. De ochtend is inclusief koffie met gebak en een drankje na afloop. Ga jij ook mee? Meld je nu aan.

Ga terug naar het overzicht

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.