Win tickets voor de filmpremière van Rocco & Sjuul in Eindhoven

Deze winactie is helaas gesloten, de winnaars hebben inmiddels bericht van ons gehad. Niet gewonnen? Vanaf 16 november kunt u Rocco & Sjuul in de bioscoop zien.

In Rocco & Sjuul ontmoet mantelzorger Sjuul na jaren weer haar jeugdliefde Rocco. De vonk tussen de twee slaat opnieuw over, wat onvermijdelijke consequenties met zich meebrengt. Want mag en kan je weer voor jezelf kiezen wanneer je al een heel leven hebt geleid? Wat als je verliefd wordt op iemand anders dan je partner, voor wie je mantelzorger bent? Met o.a. Beppie Melissen, Sabri Saad El Hamus, Nazmiye Oral en Anniek Pheifer in de hoofdrol.

Mantelzorg is iets waar we vroeg of laat allemaal mee te maken krijgen. Vegro en Ledenservice ZuidZorg dragen alle mantelzorgers een warm hart toe. We luisteren, denken mee en ondersteunen hen. Zodat ze zo goed mogelijk voor hun naaste kunt zorgen. Kwaliteit van leven verbeteren is onze missie. De kwaliteit van leven van de zorgbehoevende. Maar zéker ook dat van de 4,4 miljoen mantelzorgers van Nederland. Zij zijn de stille krachten achter de schermen. De steun en toeverlaat van zoveel gezinnen en families.

Winactie
Vegro is trotse partner van deze nieuwe Nederlandse feelgoodfilm en Ledenservice ZuidZorg mag enkele leden verrassen met een volledig verzorgde avond voor twee personen naar de filmpremière van Rocco & Sjuul op 10 november 2023 in Eindhoven. De avond is inclusief rode loper, de film en een hapje en drankje achteraf.

Geef je hieronder op om kans te maken op twee tickets voor deze filmpremière. Wij informeren de winnaars zo snel mogelijk.

Bekijk hier alvast de trailer:

Aanmeldformulier

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.