Mee naar het EDAH Museum en zomers ledenvoordeel!

Exclusief als nieuwsbriefabonnee mee naar het EDAH Museum
Maandag 18 september 2023, €7,50 p.p.

‘Vruuger’ deden Helmonders hun dagelijkse boodschappen bij grootgrutters als EDAH en talloze kleine winkels en speciaalzaken. De historie van het oer-Helmondse kruideniersbedrijf brengt je terug naar het boodschappen doen van de vorige eeuw. Naast een bezoek aan het EDAH Museum, kun je (in hetzelfde pand) het draaiorgelmuseum bezoeken en krijg je drie consumpties en gebak aangeboden. Op 18 september gaan we voor de tweede keer met de Ledenservice een bezoek brengen aan dit bijzondere museum in Helmond. Als nieuwsbriefabonnee krijg je voorrang om je aan te melden voor deze nieuwe datum, maar er kunnen maar een beperkt aantal mensen mee. Klik hier om lid te worden van onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle exclusieve nieuwsbriefactiviteiten.

Geniet deze zomer bij Dierenrijk en ZooParc Overloon
Met 25% korting via Ledenservice ZuidZorg

Wist jij dat je met jouw ledenpas van de Ledenservice korting krijgt bij zowel Dierenrijk in Mierlo als in ZooParc Overloon? En wat is er nu een betere tijd om een dierentuin te bezoeken dan in de zomervakantie? Ga bijvoorbeeld op kraambezoek bij de brazzameerkat in ZooParc Overloon, die op 5 juni 2023 een kleintje mocht verwelkomen. Of bewonder in Dierenrijk de indrukwekkende olifanten, trotse tijgers of vrolijke kriebelvisjes. Op vertoon van je Ledenpas krijg je bij beide parken 25 procent korting op de dagentree voor maximaal zes personen. Ga jij deze zomer ook nog langs? Klik hier voor meer informatie over Dierenrijk en ZooParc Overloon.

Maak met Leden voor Leden Zuidoost-Brabant een stukje mooier
Deel jouw initiatief met ons!

Wil je graag iets voor je omgeving betekenen, maar beschik je niet over de (financiële) middelen om je idee tot uitvoering te brengen? Ledenservice ZuidZorg helpt je graag verder. We ondersteunen onze leden bij het realiseren van eenmalige en kleinschalige initiatieven die Zuidoost-Brabant een beetje mooier maken. Zo werd er afgelopen maand een zomerlunch georganiseerd voor alleenstaande ouderen in Oost-, West- en Middelbeers. Wordt jouw idee uitgekozen? Dan denken we samen verder over de uitwerking en bieden we een financieel steuntje in de rug van maximaal 1.000 euro. Klik hier voor meer informatie en stuur jouw idee in. 

Informatiebijeenkomst SeniorWeb

SeniorWeb Veldhoven stelt zich ten doel om de digitale vaardigheden van 50-plussers te bevorderen. De stichting organiseert daarvoor cursussen, presentaties en workshops en ondersteunt bij praktische problemen op digitaal gebied. Op dinsdag 12 september organiseert SeniorWeb Veldhoven een informatiebijeenkomst over het najaarsprogramma in de bovenzaal van Bibliotheek Veldhoven. De toegang is gratis en de bijeenkomst gaat om 14.00 uur van start. Na afloop kun je je ter plekke inschrijven voor een cursus, verschillende presentaties of workshops. Voor meer informatie over cursussen, workshops en presentaties van SeniorWeb Veldhoven: klik hier.

Klassieke Rubriek door Coen Jansen

Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van de Klassieke Rubriek. In deze extra lange aflevering kun je gaan kijken en luisteren naar muziek van vier fenomenen uit de Britse film-, pop- en musicalindustrie: John Barry (1933-2011), David Arnold (1962-), Mike Oldfield (1953-) en Andrew Lloyd Webber (1948-). Coen Jansen vertelt in zijn nieuwe Klassieke Rubriek alles over deze componisten en laat meerdere stukken van hen horen. Heb je een vraag aan Coen? Laat dan een reactie achter. We wensen je vast veel lees- en luisterplezier met de legendarische muziek van John Barry, David Arnold, Mike Oldfield en Andrew Lloyd Webber. Klik hier voor de Klassieke Rubriek.

Ga terug naar het overzicht

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.