Leden voor Leden

Samen maken we de maatschappij een beetje mooier

Wilt u graag iets voor uw omgeving betekenen, maar beschikt u niet over de (financiële) middelen om uw idee tot uitvoering te brengen? Ledenservice ZuidZorg helpt u graag verder! We ondersteunen onze leden bij het realiseren van eenmalige en kleinschalige initiatieven die Zuidoost- Brabant een beetje mooier maken. Originele ideeën die mensen met elkaar verbinden.

Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een muziekavond of een (moes)tuindag in de wijk. Of maak mensen blij met het opknappen van een gezamenlijke ruimte. Klein gebaar, groot verschil! Hoe werkt het? Deel uw idee via onze website. Wordt uw idee gekozen? Dan denken we samen verder over de uitwerking, ondersteunen we u bij de uitvoering en bieden we een financieel steuntje in de rug. Brengt uw idee mensen samen of maakt het mensen blij? Stuur dan nu uw idee in! Wilt u meer informatie? E-mail dan naar info@ledenservicezuidzorg.nl of bel 085 - 822 07 60.

Gevraagd en geregeld
nieuwe speelhoek voor De Regenboog (maart 2022)

In Hospice de Regenboog komen soms kinderen of kleinkinderen van de gasten op bezoek. Het speelhoekje kon wel een opfrisbeurt gebruiken. Het speelkleed en de houten treinset geven de speelhoek meteen meer sfeer! Om het helemaal af te maken hebben we samen een wand geschilderd en de speelhoek ingericht met kindermeubels, duurzaam speelgoed, tekenspullen en voorleesboekjes. Een warm welkom voor alle kinderen die op bezoek komen bij Hospice de Regenboog.

Gevraagd en geregeld
feestmiddag in woonzorgcentrum (juli 2020)

Door Corona was woonzorgcentrum Heuvel in Geldrop in 2020 lange tijd dicht. De activiteitenbegeleidster gunde de bewoners een Opkikkertje. We organiseerden een feestmiddag. Troubadour Luc Vaesen trad op en kleine wensen van bewoners gingen in vervulling. Zo trakteerde we enkele bewoners op heerlijkheden en regelden we cadeaubonnen voor o.a. een high tea, een dagje dierentuin en McDonald’s. Eén bewoner kreeg zelfs een complete metamorfose.

Gevraagd en geregeld
cultureel concert in Nuenen (februari 2020)

Diverse vrijwilligers zetten zich in om bij Cultuur Overdag culturele activiteiten op te zetten voor mensen met tijd overdag. Het is een uitdaging om de activiteiten kostendekkend te organiseren. Dankzij bijdragen van externe partijen kan Cultuur Overdag meer mogelijk maken. Met de hulp en inzet van Ledenservice ZuidZorg kon Cultuur Overdag in Nuenen het optreden van het Eindhovens Gemengd Koor Ascolta organiseren.