Uitnodiging: gratis online collegereeks Filosofie

Uniek aanbod voor onze leden
In deze tijd zijn we altijd op zoek naar passende alternatieven voor onze activiteiten. We zijn blij dat we u iets nieuws én unieks kunnen aanbieden. Vanaf nu kunt u zich aanmelden voor de vierdelige collegereeks filosofie 'Zijn wij ons brein?'. Deze reeks wordt u gratis aangeboden door onze samenwerkingspartner Vegro en uitgevoerd door stichting Oud Geleerd Jong Gedaan.

Collegereeks 'Zijn wij ons brein?'
Bent u geïnteresseerd in filosofie en wilt u uw kennis ophalen? Dan moet u zich zeker aanmelden! De colleges worden gegeven door Eline, student Filosofie aan de Radboud Universiteit van Nijmegen. Eline is gespecialiseerd in de tak van de filosofie die zich bezighoudt met al het mentale en subjectieve, zoals ervaring, bewustzijn en de vrije wil.

Tijdens de colleges onderzoekt u samen de grote vraagstukken binnen de filosofie van de geest. "Hebben wij een vrije wil? Zijn lichaam en geest van een andere aard? Hoe komt het dat we vaak denken te weten wat anderen geloven en willen? Kunnen we ooit echt weten hoe het is om een ander te zijn?"

Waar en wanneer
Van 10.30 tot 11.30 uur, online te volgen met de pc of laptop via Zoom (handleiding inbegrepen).

Vierdelige collegereeks Filosofie op:
  • maandag 31 mei 2021
  • maandag 7 juni 2021
  • maandag 14 juni 2021
  • maandag 21 juni 2021
De colleges vinden op vier achtereenvolgende maandagen online plaats. Na het volgen van alle vier colleges, ontvangt u een mooi deelnemerscertificaat. Klik op de oranje knop om aan te melden.

Over stichting Oud Geleerd Jong Gedaan
Sinds 2014 organiseren zij interactieve colleges aan senioren gegeven door studenten. De colleges kunnen live en online plaatsvinden. Tijdens de colleges gaan zij in gesprek met senioren over uiteenlopende onderwerpen, halen ze herinneringen en kennis op en delen ze ervaringen. Hun motto luidt dan ook: persoonlijke groei is niet afhankelijk van leeftijd!

Ga terug naar het overzicht

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.