Tips voor het Pinksterweekend

Wie houdt er nu niet van muziek? Musicus Coen Jansen zal wekelijks speciaal voor onze nieuwsbrief met een muzikale rubriek terugkeren. Veel luisterplezier! Let op: in verband met Pinksteren zijn wij maandag 1 juni 2020 gesloten.

De Tuinen van Appeltern
Het grootste tuininspiratiepark van Nederland heeft alle tuinen nu online staan! Bekijk de mooie tuinen, van klassiek tot design, u kunt het hier allemaal vinden. Normaal gesproken bieden zij niet alleen interessante informatie over tuinieren, tuinaanleg en tuintrends, maar bieden zij ook een gezellig dagje uit. Inmiddels is het park onder strikte maatregelen weer geopend. Doet u toch liever vanuit huis inspiratie op? Op deze site staan alle tuinen inclusief beeldmateriaal, ontwerptekeningen en toelichting. Bekijk hier alle mooie tuinen vanuit huis.

Muzikale rubriek | Aflevering 1
Coen Jansen: "Omdat de corona-pandemie buitenlandse vakantiereizen voorlopig onmogelijk maakt, zal ik de aankomende weken muziek aanbieden die afkomstig is van populaire vakantielanden, of van buitenlandse componisten die zich door die betreffende vakantieoorden hebben laten inspireren. In deze aflevering wil ik u meenemen naar het altijd populaire en zonnige Spanje. Uw reacties en/of suggesties zijn van harte welkom, en ik hoop dat u hiermee veel luistergenot zal gaan beleven." Klik hier voor de eerste aflevering.

Gratis puzzelboekje om te printen
Puzzelmaker Wim de Weerdt plaatst iedere week verse kruiswoordpuzzels op PlusOnline. Wim heeft samen met de redactie van Plus Puzzels een gratis puzzelboekje beschikbaar gesteld. 16 pagina’s puzzelplezier! Het is een gratis bestand vol puzzels op A4-formaat, dat u thuis kunt afdrukken. Het mag vrij gedeeld worden met vrienden en familie. Het boekje bevat klassiekers als de kruiswoordpuzzel en de cryptogram, maar ook nieuwe concepten die uw hersens doen kraken. We wensen u veel puzzelplezier! Download hier het gratis puzzelboekje.

Met korting naar de dierentuin!
We zijn blij u te melden dat onze partners Dierenrijk Nuenen en ZooParc Overloon weer geopend zijn voor bezoekers. Wilt u graag een van deze parken bezoeken? Vergeet dan niet gebruik te maken van de 25% ledenkorting (max. 6 personen). In verband met de coronamaatregelen kunt u op dit moment alleen online tickets bestellen. Klik bij het reserveren op "Ik heb een kortingsbon of pas". Toon uw e-ticket en uw ledenpas bij aankomst om uw korting te ontvangen. Klik hier voor Dierenrijk Nuenen. Klik hier voor ZooParc Overloon.

Ga terug naar het overzicht

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.