Update van Ledenservice ZuidZorg

Beste leden,

Activiteiten en evenementen

In één week tijd is de gang van zaken in Nederland snel veranderd. Het verloop van het coronavirus en de maatregelen zijn voor iedereen onvoorspelbaar.

Vorige week vrijdag hebben we u een update gestuurd waarin wij er nog vanuit gingen dat de landelijke maatregelen geen gevolgen zouden hebben voor alle activiteiten die in magazine Zuid&ZO vermeld staan. We beseffen dat delen van het magazine dat nu bij u op de mat ligt, niet meer aansluiten op de huidige realiteit.

We merken dat regels, adviezen en beleid soms al binnen een dag herzien worden, maar één ding is duidelijk: iedereen moet zijn steentje bijdragen om te zorgen dat we zo snel en gezond mogelijk uit deze situatie komen. Dit heeft geleid tot de volgende keuze:

Ledenservice ZuidZorg heeft besloten alle activiteiten en evenementen die dit jaar op de planning stonden tot nader order te annuleren.

Deze maatregel geldt ook voor de onderstaande activiteiten en evenementen:

  • Alle geplande dagtochten van 2020
  • Infomiddag 'Erfrecht- en Nalatenschapsplanning' (2 april 2020)
  • 'Leven met Diabetes' met Bas van de Goor (19 mei 2020)
  • Algemene Ledenvergadering met Christel de Laat (16 juni 2020)
  • Zuid&Zo Beleefdag 2020, (6 september 2020)

Ledenacties

We zijn dagelijks in gesprek met onze partners over hun diensten en hoe zij met de huidige situatie omgaan. Elke organisatie gaat daar weer anders mee om. Vanwege de constante veranderingen verwijzen wij u voor de meest recente informatie graag door naar de desbetreffende organisatie. Natuurlijk zijn wij telefonisch en per e-mail altijd bereikbaar voor eventuele vragen.

Telefonische bereikbaarheid

Op dit moment werken onze medewerkers nog steeds vanuit huis. Inmiddels zijn wij telefonisch weer bereikbaar zoals u van ons gewend bent: de wachtrij is weer van kracht. We zijn elke werkdag geopend van maandag tot en met vrijdag, van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. U kunt ons altijd per e-mail bereiken via info@ledenservicezuidzorg.nl.

Heeft u ideeën over hoe we er voor u of voor een ander kunnen zijn? Dan horen wij dat graag. Voor een luisterend oor of vragen over het coronavirus willen wij u attenderen op de speciale lijnen van het Rode Kruis (070 445 58 88) en het RIVM (0800 13 51).

Met vriendelijke groet,

Team Ledenservice ZuidZorg

Ga terug naar het overzicht

Wat biedt Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is zelfstandige vereniging die voor en door haar leden is opgezet. Wij streven ernaar vanuit eigen kracht en visie de maatschappij mooier te maken.

Via onze diensten en informatie dragen wij bij aan de kwaliteit van het leven van onze leden en versterken zo nodig de zelfredzaamheid. Ledenservice ZuidZorg brengt leden samen om elkaar vooruit te helpen.