Tip: bezoek de ZieZo-beurs in Utrecht!

Tip van Ledenservice ZuidZorg
Bezoek gratis de ZieZo-beurs in het Beatrixgebouw in Utrecht. Het is dé landelijke Oogbeurs voor iedereen die niet of niet goed kan zien. U kunt uw gratis toeganskaarten verkrijgen via deze website: www.ziezo.org/gratis-toegangskaarten/

Over de ZieZo-beurs 2020
Dit jaar vindt de 24ste editie van de ZieZo-beurs plaats op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart 2020! Dé beurs voor iedereen met een visuele beperking, maar ook voor hun familie en vrienden, begeleiders én iedereen die hier beroepsmatig mee te maken heeft. Naast de gezellige en uitgebreide beursvloer, is er de mogelijkheid om interessante presentaties en workshops bij te wonen, gerelateerd aan low-vision.

De beurs zal op 13 en 14 maart 2020 plaatsvinden in het Beatrixgebouw in Utrecht. Benieuwd hoe de beurs er in het verleden uit zag? Via deze link kunt u een uitgebreide impressie van het evenement bekijken. We hopen u te zien op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart 2020 op de ZieZo-beurs!

Ga terug naar het overzicht

Wat is Ledenservice ZuidZorg?

Ledenservice ZuidZorg is een zelfstandige vereniging die er is voor en door onze leden. We zetten ons in op het gebied van welzijn en zelfredzaamheid.

Dit doen we door het voorzien van informatie en kennis, het organiseren van activiteiten en het aanbieden van een relevant ledenpakket.